Prejsť na obsah

Primátor Svidníka privítal prvého občana mesta v roku 2017

Ján Holodňak, primátor mesta Svidník, prišiel na pôrodnicu nemocnice Svetu zdravia vo Svidníku osobne privítať prvého občana mesta v roku 2017. Stal sa ním Oliver Rusinko, ktorý sa narodil 01.01.2017 o 16:21 hod. Narodil sa ako tretie dieťa svojich rodičov  s ideálnymi mierami 3 900 gramov a 51 cm. Mamička Simona si z rúk primátora prevzala kyticu…

04.01.2017

Ján Holodňak, primátor mesta Svidník, prišiel na pôrodnicu nemocnice Svetu zdravia vo Svidníku osobne privítať prvého občana mesta v roku 2017. Stal sa ním Oliver Rusinko, ktorý sa narodil 01.01.2017 o 16:21 hod.

Narodil sa ako tretie dieťa svojich rodičov  s ideálnymi mierami 3 900 gramov a 51 cm. Mamička Simona si z rúk primátora prevzala kyticu kvetov a vecné dary.

gratulácia mamičke prvého občana mesta Svidník 2017.JPG

Primátor mesta pozdravil aj ostatné mamičky, medzi ktorými boli aj mamičky z iných okresov, štátov a to Michalovce a mamička žijúca v Rakúsku.

Ján Holodňák poukázal na viditeľné výrazné zmeny, ktoré nastali  minulý rok v prospech celej nemocnice a tiež samotnej pôrodnice. Pozitívne premeny v interiéry nemocnice  umocňuje ešte viac najväčší dar tejto nemocnice a to jej zamestnanci, ako uviedol primátor mesta Svidník.

prvý občan mesta Svidník.JPG

V roku 2016 sa na pôrodnici vo Svidníku narodilo 377 novorodencov z toho jedny dvojičky, čo je o 30 novorodencov viac, ako v roku 2015.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 11.12.2017 | Aktuality

    Darovanie krvi policajného zboru

    V pondelok 11. decembra 2017 sa konalo spoločné darovanie krvi policajného zboru v Trebišove.   Policajtov a okresného riaditeľa policajného zboru v Trebišove, plk. JUDr. Radoslava Fedora, slávnostne privítal riaditeľ nemocnice, MUDr. Juraj Bazár. Všetkým prítomným poďakoval za ich ochotu a za podporu myšlienky potreby darcovstva krvi. Zároveň vyzdvihol ich humánny čin, ktorý dokáže zachrániť ďalším ľuďom to…
  • 31.03.2023 | Aktuality

    Veľkonočná nálada na pediatrii v humenskej nemocnici

    O veľkonočnú náladu na pediatrickom oddelení v Humennom sa postaral Zajko SMEJKO spolu s dobrovoľníkmi DC Krajší deň. Detským pacientom pediatrického oddelenia Humenskej nemocnice vyhlásil súťaž o najkrajšie maľované vajíčko, obdaroval ich čokoládovým vajíčkom a za odmenu dostali aj chutný koláčik.
  • 13.04.2017 | Aktuality

    Nemocnica v Žiari nad Hronom sa zúčastnila 0-tého ročníka trailového behu v Štiavnických vrchoch

    Dňa 8.4.2017 sa nemocnica Svet zdravia, a.s. Žiar nad Hronom zúčastnila 0-tého ročníka behu v nádhernom prostredí štiavnických vrchov – Štiavnický trail.   Do Salamandra rezort, Horný Hodrušský tajch prišlo spolu 95 nadšencov prírody a behu zo Slovenska i Čiech. Organizátori akciu zvládli na vysokej profesionálnej úrovni, pripravili pre bežcov zaujímavú bežeckú trať a občerstvenie.…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)