Prejsť na obsah

Prvé výročie vstupu Sveta zdravia do galantskej nemocnice

Pred niekoľkými dňami, konkrétne 14. júla 2016 uplynul rok od vstupu nového akcionára v podobe Sveta zdravia, a. s. do galantskej nemocnice. Pri tejto príležitosti zorganizovala nemocnica stretnutie zamestnancov, ktorého hlavnou myšlienkou bol najmä retrospektívny a súčasne perspektívny prierez toho, čo sa v nemocnici za uplynulý rok odohralo a čo ju čaká nie len v…

18.07.2016

Pred niekoľkými dňami, konkrétne 14. júla 2016 uplynul rok od vstupu nového akcionára v podobe Sveta zdravia, a. s. do galantskej nemocnice.

Pri tejto príležitosti zorganizovala nemocnica stretnutie zamestnancov, ktorého hlavnou myšlienkou bol najmä retrospektívny a súčasne perspektívny prierez toho, čo sa v nemocnici za uplynulý rok odohralo a čo ju čaká nie len v tomto, či budúcom kalendárnom roku, ale tiež v rokoch nasledujúcich.

SZ v GA03.JPG

Oficiálnu časť stretnutia viedol riaditeľ nemocnice, Ing. Marián Haviernik, ktorý sa vo svojom vstupe poďakoval všetkým zamestnancom za ich vykonanú prácu a prínos pre spoločné dielo, ktorým je neustále, ba až trvalé skvalitňovanie poskytovania zdravotnej starostlivosti a služieb s ňou súvisiacich.

SZ v GA02.JPG

Riaditeľ ďalej hovoril najmä o investíciách do medicínskej techniky, do rekonštrukcií, či informačných a komunikačných technológií. Samozrejme neopomenul investície do ľudských zdrojov, ako základného stavebného kameňa nemocnice.

Stretnutia sa zúčastnili aj Ing. Pavol Zalom, pôvodný integračný manažér nemocnice za Svet zdravia a Medicínsky riaditeľ Sveta zdravia, MUDr. Róbert Hill, PhD. Ten vo svojom príhovore vyzdvihol najmä skutočný potenciál galantskej nemocnice a jej návrat k dobrému menu v povedomí nie len regiónu ako takého.

SZ v GA04.JPG

Po skončení oficiálnej časti pokračovalo stretnutie zamestnancov v menej formálnej atmosfére priamo na čerstvom vzduchu, kde za súčasného podávania gulášu pokračovali voľné debaty o živote v galantskej nemocnici.

SZ v GA05.JPG

SZ v GA06.JPG

Táto nemocnica si skutočne zaslúži, aby bola spoľahlivým partnerom verejnosti pri poskytovaní zdravotnej starostlivosti, preto veríme, že vstupom nového akcionára začala nová etapa jej fungovania a výročia tejto udalosti budú i v budúcnosti ozajstným dôvodom pre oslavné stretnutia.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 07.02.2018 | Krása, šport a relax

    Ako sa pripraviť na beh v zime?

    Veľkým problémom tohto obdobia je dýchanie. Vdychujeme studený vzduch, čím sa zužujú dýchacie cesty a spôsobujú nám ťažkosti. Chrániť sa môžeme špeciálnymi šatkami na krk.   Základom je správny výber oblečenia. Ako sa vraví, neexistuje nepriaznivé počasie, iba nevhodne oblečení bežci. Súčasná bežecká móda ponúka nespočetné množstvo kvalitných, funkčných a aj módnych možností. V prvom…
  • 10.02.2021 | Koronavirus

    Aj keď je pandémia, neodkladajte návštevu ambulantného lekára

    Veľa ľudí odkladá návštevu lekára. Boja sa, že sa nakazia koronavírusom. Podľa vedúcej lekárky pre ambulantnú starostlivosť polikliniky ProCare Trnavské mýto Márie Žitňanovej sú tieto obavy neopodstatnené. Pacienti, naopak, riskujú, že sa im zhorší zdravotný stav. Sú ambulancie otvorené? – Bez ohľadu na súčasnú epidemiologickú situáciu lekári vo všeobecných a v špecializovaných ambulanciách na poliklinikách ProCare…
  • 17.01.2023 | Aktuality

    Ema či Jakub: To boli najčastejšie mená novorodencov v humenskej nemocnici

    V Nemocnici Svet zdravia Humenné sa minulý rok narodilo 570 detí. V pôrodnici vlani prišlo na svet 276 chlapcov a 294 dievčat. Osem mamičiek sa tešilo z dvojičiek. Najčastejšími menami, ktoré rodičia vybrali pre svoje novonarodené dievčatká, boli Ema, Hana a Sofia. U chlapcov dominovali mená Jakub, Samuel a Lukáš. Prvé dieťatko, ktoré prišlo v humenskej nemocnici…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)