Prejsť na obsah

Rehabilitačné pracovisko nemocnice Svidník ponúka rehabilitačné procedúry vo forme darčekových poukazov

Rozmýšľate nad darčekom pre svojich blízkych? Darujte niečo originálne! Rodičom, partnerovi, deťom, priateľom, …. Darčekový poukaz vo Vami zvolenej hodnote 15 €, 20 € alebo 25 € Nemocnica Svetu Zdravia vo Svidníku ponúka širokej verejnosti možnosť zlepšiť si svoj zdravotný stav, vyrovnať sa s dôsledkami stresu a uponáhľaného  životného štýlu prostredníctvom darovania darčekového poukazu. Rehabilitačné…

19.10.2016

Rozmýšľate nad darčekom pre svojich blízkych? Darujte niečo originálne! Rodičom, partnerovi, deťom, priateľom, ….

Darčekový poukaz vo Vami zvolenej hodnote 15 €, 20 € alebo 25 €

Nemocnica Svetu Zdravia vo Svidníku ponúka širokej verejnosti možnosť zlepšiť si svoj zdravotný stav, vyrovnať sa s dôsledkami stresu a uponáhľaného  životného štýlu prostredníctvom darovania darčekového poukazu.

Rehabilitačné pracovisko nemocnice Svidník ponúka  rehabilitačné procedúry, ktoré sú určené pre ľudí, ktorí hľadajú oddych a relax v pokojnom prostredí pod odborným dohľadom fyzioterapeutov.

Jednotlivé procedúry aj celé balíčky prinesú dokonalú regeneráciu tela, mysle, novú životnú energiu a vnútornú harmóniu. Rehabilitačné procedúry v danej hodnote si môžete ľubovoľne vybrať a kombinovať podľa Vašich potrieb.

Zoznam a cenník rehabilitačných procedúr si môžete pozrieť priamo  na Fyziatricko-rehabilitačnom oddelení, ktoré sa nachádza v Nemocnici arm. generála L. Svobodu Svidník, a.s. na prízemí pavilónu B alebo priamo TU (Cenník).

Darčekové poukážky si môžete zakúpiť:

  • priamo na príjme klientov FRO denne v čase od 07.00-15.30 hod.
  • pred uplatnením poukážky je potrebné vopred sa objednať. Termín vybratia rehabilitačnej procedúry si klient môže dohodnúť ľubovoľne v prípade, že kapacita FRO  to v danom čase umožní a to:
  • telefonicky na tel. čísle 054/7860 537 alebo  +421 915 987 729
  • osobne  na príjme klientov FRO

Darčekové poukazy je možné využiť jednorázovo. Ak máte záujem postupne čerpať procedúry, rozdeľte si hodnotu darčekového poukazu na menšie položky do viacerých procedúr. Nie je možné poukaz, alebo jeho čiastku zameniť  za hotovosť.

Ak sa niektorá služba zahrnutá vo vašom výbere nezrealizuje mimo zavinenia rehabilitačného pracoviska, nie je možné za nerealizované služby vrátiť hotovosť alebo zameniť časť predplatených služieb za hotovosť a to vzhľadom  na časové objednanie ďalších procedúr.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 22.11.2019 | Aktuality

    Hokejisti darovali krv

    Okrem sto percentného nasadenia do hry, sa trebišovský hokejisti spojili aj v spoločnej aktivite a tou bolo hromadné darovanie krvi. Na hematologickom oddelení darovali krv v celkovom objeme 7550 ml.   Mnohí z mladých športovcov boli prvodarcovia, niektorí už skúsenosť s darovaním krvi mali. Celé dopoludnie sa nieslo v príjemnej atmosfére, vládla dobrá nálada a chuť urobiť niečo…
  • 14.04.2022 | Aktuality

    Veľkonočné kúpanie vo vranovskej nemocnici

    S blížiacimi sa sviatkami sme mamičkám pobyt na oddelení šestonedelia spestrili veľkonočným kúpaním Certifikovaná laktačná poradkyňa predviedla inštruktážne kúpanie bábätiek, masáž a cvičenie s nimi. Nechýbala veľkonočná výzdoba, fotenie či malý darček s pozdravom nemocnice. Čerstvé mamičky budú na tieto sviatky ešte dlho spomínať.
  • 30.07.2020 | Aktuality

    Aké nápoje najlepšie uhasia smäd v lete?

    Aká je ideálna teplota nápoja v lete? Je dobré piť vychladené nápoje? Dozviete sa v rade gastroenterológa MUDr. Pavla Blahu z Nemocnice Svet zdravia v Humennom.   Najlepší nápoj v lete je čistá voda Dôvodov je hneď niekoľko. Pomáha nám pri prehriatí tela ochladzovať sa potením. Dostatok vody potrebujeme pre správne fungovanie mozgu, srdca a obličiek. Voda…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)