Prejsť na obsah

Sme partnerom Volejbalového klubu Slávia EU

Nemocnica Medissimo sa stala partnerom Volejbalového klubu Slávia Ekonomickej univerzity Bratislava.

09.04.2024

Nemocnica Medissimo, zameraná na ortopédiu, športovú traumatológiu, rehabilitáciu a komplexnú ambulantnú diagnostiku, vstúpila do spolupráce s najúspešnejším ženským volejbalovým klubom na Slovensku. Od marca 2024 poskytuje hráčkam extraligového tímu žien a junioriek Volejbalového klubu Slávia Ekonomická univerzita Bratislava diagnosticko-terapeutickú starostlivosť.  

„Dlhoročná tradícia a vysoká kvalita služieb pre vrcholových športovcov a športové tímy renomovaného pracoviska Sportclinic, ktoré sa stalo súčasťou Nemocnice Medissimo, je zárukou profesionálnej a erudovanej starostlivosti o profesionálnych, ale i amatérskych športovcov. Vytvorením komplexného pracoviska zameraného najmä na pohybový aparát v Nemocnici Medissimo sa naše možnosti rozšírili a dosahujú ešte vyššiu úroveň. Sme hrdí na to, že sa o športovcov vieme postarať v krátkom čase a na  jednom mieste im poskytnúť všetko, čo potrebujú. Verím, že podobne ako aj v iných prípadoch v minulosti im budeme pomáhať v ceste za ich úspechmi,“ povedal Miroslav Bdžoch, riaditeľ Nemocnice Medissimo.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 31.01.2022 | Blog

    Pacientovi vytvárame bezpečný priestor

    Prečítajte si rozhovor so všeobecnou lekárkou a psychoterapeutkou MUDr. Alexandrou Frolkovičovou, ktorá sa vo svojej praxi sústreďuje na využívanie prirodzených prístupov k prevencii a liečbe ochorení. V rozhovore sa dozviete, čo je to psychoterapia, aký je rozdiel medzi psychológom, psychiatrom a psychoterapeutom, ale aj to, pre koho je takýto typ vyšetrenia vhodný. Ste lekár a psychoterapeut.…
  • 20.02.2024 | Aktuality

    Nemocnica Medissimo sa od nového roka zameriava na oblasti ortopédie, úrazovej chirurgie a rehabilitácie

    Bratislavská Nemocnica Medissimo od nového roka zmenila svoje zameranie a začala poskytovať komplexnú zdravotnú starostlivosť dominantne v oblastiach ortopédie, úrazovej chirurgie a rehabilitácie. Zaradením nemocnice do prvej kategórie optimalizovanej siete nemocníc sa naplnili plány redizajnu zariadení siete Penta Hospitals na území hlavného mesta, súčasťou ktorých bolo nedávne spojenie s renomovanou klinikou jednodňovej chirurgie Sportclinic. Pracovisko sa posilnilo o špičkových odborníkov a najmodernejšie diagnostické prístroje. Nový medicínsky koncept dopĺňa aj široká škála poliklinických služieb ProCare.  Nemocnica Medissimo je 14. nemocnicou siete Penta Hospitals Slovensko, ktorej súčasťou je aj 10 polikliník ProCare.
  • 30.09.2017 | Prevencia

    Rakovina prsníka v génoch

    Nádory prsníka sú vo väčšine prípadov nededičné, len 5- 10% všetkých nosí žena v génoch.   Dedičná forma býva diagnostikovaná v relatívne mladom veku. BRCA1 a BRCA2 sú ľudské gény, ktoré produkujú nádorové supresorové proteíny. Tieto proteíny pomáhajú opravovať poškodenú DNA, a preto hrajú významnú úlohu pri zabezpečovaní stability genetickej informácie v bunkách nášho tela.…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)