Prejsť na obsah

VO SVIDNÍKU SA KONAL PRVÝ ROČNÍK OŠETROVATEĽSKÝCH KAZUISTÍK Z REGIÓNU POD DUKLOU 

V rámci Medzinárodného dňa sestier a pôrodných asistentiek  usporiadala svidnícka nemocnica v spolupráci s Regionálnou komorou sestier a pôrodných asistentiek odborné podujatie, prvý ročník Ošetrovateľských kazuistík z regiónu pod Duklou.  

16.05.2024

Prednášajúci odborných kazuistík  ponúkli odborný pohľad na ošetrovateľské témy v oblasti vrodených chyb u detí, dekubity v ošetrovateľskej praxi, syndrómu diabetickej nohy, starostlivosti o pacienta s Parkinsonovou chorobou, plazmaferéza pacienta s polyradikuloneuritídou. 

Pri príležitosti Medzinárodného dňa sestier  vedenie nemocnice Svidník ocenilo sestry, ktoré v období od 12. mája 2023 do 11. mája 2024 dovŕšili v nemocnici Svidník  okrúhle pracovné jubileum.  

V kategórií okrúhleho pracovného jubilea 45 rokov boli ocenené sestry: Mgr. Mária Keselicová a Mária Stachová. 

V kategórií okrúhleho pracovného jubilea 40 rokov bola ocenená sestra Ľubica Kundľová. 

V kategórií okrúhleho pracovného jubilea 35 rokov boli ocenené sestry: Anna Hrebeňáková, Jozef Michalko, Beáta Slivovičová, Milan Kriško. 

V kategórií okrúhleho pracovného jubilea 30 rokov boli ocenené sestry: Nadežda Horochoničová, Renáta Palidrabová. 

Regionálna komora sestier a pôrodných asistentiek ocenila pri príležitosti okrúhleho životného  jubilea 17 sestier.  Na regionálnej úrovni pán Michal Hajduk získal ocenenie Bielym srdcom. 

 Milé sestry, pôrodné asistentky, 

ďakujeme Vám, že ste si vybrali povolanie sestry alebo pôrodnej asistentky. 

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 28.08.2018 | Aktuality

    Deň otvorených dverí v pôrodnici Dunajská Streda

    Milé budúce mamičky, srdečne vás pozývame na deň otvorených dverí v dunajskostredskej pôrodnici, ktorý sa uskutoční v stredu, 5. septembra 2018 od 9.00 do 14.00 hod. v priestoroch gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia.   V sprievode vedúcej pôrodnej asistentky Gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia Mgr. Lapos Éva vám poskytneme možnosť spoznať prostredie, kde privediete na svet svoje vytúžené bábätko. Využite túto…
  • 01.04.2019 | Aktuality

    Kreatívny deň v michalovskej nemocnici

    Koniec marca bol pre pacientky onkológie o niečo iný a zaujímavejší. Dobrovoľníci z centra Krajší deň im pripravili chvíľku kreatívnej tvorby, aby aspoň na moment zabudli a presmerovali myšlienky od svojich zdravotných problémov. Tvorili servítkovou technikou, t. z. lepidlom a štetcom zľahka prilepovali kúsky servítok na drevené šperkovničky, ktoré sa im po dokončení stali malým…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.