Prejsť na obsah

Svetový deň darcov krvi si pripomenuli aj v žiarskej nemocnici

Aj v žiarskej nemocnici si pripomenuli tento výnimočný deň – Svetový deň darcov krvi.   Na odber prišlo venovať svoju najvzácnejšiu tekutinu 37 darcov krvi. Nemocnica odmenila darcov za tento šľachetný čin darčekom – pohárom s logom „Hrdý darca krvi“.

17.06.2020

Aj v žiarskej nemocnici si pripomenuli tento výnimočný deň – Svetový deň darcov krvi.

  Na odber prišlo venovať svoju najvzácnejšiu tekutinu 37 darcov krvi. Nemocnica odmenila darcov za tento šľachetný čin darčekom – pohárom s logom „Hrdý darca krvi“.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 08.02.2018 | Procare

    Ako súvisí stomatológia s naším zdravím?

    Podstatou celostnej medicíny je posúdenie zdravotného stavu pacienta v súvislostiach. Organizmus je jeden systém a nedokonalá činnosť jediného orgánu spôsobí celú reťaz reakcií. Dr. Philipp Elmar Zeitler vymenil niekoľko ročnú prax a plat v Nemecku za prácu v ProCare Central v Bratislave. Okrem nezvyčajných stomatologických prístrojov do svojej stomatologickej praxe prináša aj celostný pohľad liečbu pacienta. V ambulancii…
  • 02.04.2024 | Aktuality

    EMG workshop v Rimavskej Sobote

    V dňoch 21.3. – 22.3.2024 sa ako za posledné roky konal EMG workshop, ktorý organizovala Sekcia pre neuromuskulárne ochorenia, Slovenská neurologická spoločnosť SLS a Penta Hospitals SK, a. s., Všeobecná nemocnica Rimavská Sobota.
  • 06.12.2022 | Aktuality

    Na pediatrické oddelenie partizánskej nemocnice prišiel Mikuláš

    Aj tento rok priniesol Mikuláš plný košík balíčkov pre deti, ktoré si nemohli svoje topánočky pripraviť do okna vo svojich izbách. Dobrovoľníci z DC Krajší deň sa tentokrát stali jeho pomocníkmi a osobne balíček odovzdali každému dieťatku hospitalizovanému na pediatrickom oddelení v Nemocnici Svet zdravia Partizánske. Detská radosť a úsmevy malých pacientov sú liečbou aj…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)