Prejsť na obsah

Vianočný punč na novorodeneckom oddelení

Zdravotníci novorodeneckého oddelenia Michalovskej nemocnice pripravili pre mamičky a svojich kolegov sladké prekvapenie.

18.12.2023

Upiekli a navarili tak malú dávku vianočnej nálady v podobe sladkostí a vianočného punču, ktorá je v týchto dňoch určite potrebná. Ďakujeme všetkým zdravotníkom za krásne gesto, mamičkám a ich najmenším prajeme pevné zdravie a pokojné sviatky.    

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 12.12.2019 | Aktuality

    Vianočná handmade burza

    V trebišovskej nemocnici je vianočná handmade burza  už tradíciou. Ide o podujatie na podporu psychiatrického oddelenia.   Pacienti psychiatrického oddelenia počas terapie vyrábajú rôzne vianočné handmade výrobky, ktoré si v čase adventu môžu zakúpiť zamestnanci nemocnice za ľubovoľný príspevok, a tak podporiť psychiatrické oddelenie. Výťažok putuje na psychiatrické oddelenie na zakúpenie rôznych pomôcok, ktoré využijú pri práci…
  • 27.03.2020 | Aktuality

    Darovanie krvi v galantskej nemocnici

    Aj napriek aktuálnej situácii, ktorá sa okolo nás deje by sme veľmi radi poďakovali všetkým, ktorí prichádzajú do Nemocnice Sv. Lukáša v Galante a rozhodli sa darovať krv.   Dnes sme mali veľmi peknú účasť darcov, bolo ich spolu 53 a medzi nimi bol aj primátor mesta Galanta pán Peter Paška a vedenie nemocnice. Veríme, že aj…
  • 31.10.2023 | Aktuality

    Halloween s Krajším dňom v nemocnici Rožňava

    Pri príležitosti Halloweenu, sme si spolu s dobrovoľníkmi Krajšieho Dňa v rámci tvorivých dielní vyzdobili pediatrické oddelenie, aby sme aspoň trochu potešili našich detských pacientov. Vyrobili sme netopierov, duchov ako aj strašidelné tekvice, našim najmenším pacientom sa tento svet fantázie veľmi páčil.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.