Prejsť na obsah

Poliklinika ProCare Prešov sa pripravuje na operácie

Operácie na úseku jednodňovej zdravotnej starostlivosti, ktoré boli odložené z dôvodu pandemickej situácie sa už čoskoro začnú vykonávať.   Operácie budú realizované za prísneho hygienicko-epidemiologického režimu v súlade s nariadením hlavného hygienika. Pacient musí pred operáciou dodržať 14-dňovú domácu karanténu, počas ktorej nevykazuje príznaky ochorenia COVID-19. Oddelenie rádiológie postupne zvyšuje počty vyšetrení za dôkladne dodržiavaných hygienických pravidiel.…

06.05.2020

Operácie na úseku jednodňovej zdravotnej starostlivosti, ktoré boli odložené z dôvodu pandemickej situácie sa už čoskoro začnú vykonávať.

 

Operácie budú realizované za prísneho hygienicko-epidemiologického režimu v súlade s nariadením hlavného hygienika. Pacient musí pred operáciou dodržať 14-dňovú domácu karanténu, počas ktorej nevykazuje príznaky ochorenia COVID-19.

Oddelenie rádiológie postupne zvyšuje počty vyšetrení za dôkladne dodržiavaných hygienických pravidiel. Pacienti sú objednávaní na presný termín, aby zbytočne nečakali na chodbách. CT a MR pracovisko, ako aj röntgen, fungovali počas celej krízovej situácie.

Pacienti sa na fyziatricko-balneologicko-rehabilitačné pracovisko – FBRL pracovisko na 1. poschodí – objednávajú na presný čas, aby nedochádzalo ku ich koncentrácii v spoločných priestoroch. Podľa nariadení hlavného hygienika sa poskytujú suché procedúry, rehabilitácie a cvičenie.

Naďalej vyzývame pacientov, aby udržiavali hygienu rúk, prekrývali si dýchacie cesty a dodržiavali dostatočný odstup.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 22.01.2021 | Aktuality

    Natália či Oliver: To boli najčastejšie mená, ktoré dostali novorodenci v rožňavskej nemocnici

    V Nemocnici Svet zdravia Rožňava sa minulý rok uskutočnilo 576 pôrodov. Na svet prišlo 301 dievčat a 275 chlapcov.   Piatim mamičkám sa zároveň narodili dvojičky. Najviac detí sa narodilo v mesiaci august – 61. Medzi najčastejšie dievčenské mená, ktoré rodičia dávali svojim novorodencom, patrili Natália, Laura a Nela. U chlapcov zase dominovali mená Oliver, Ján a Adam. Prvým bábätkom…
  • 12.09.2016 | Aktuality

    Svet zdravia na Dňoch mesta Trebišov

    Posledný augustový víkend patrí tradične organizovaniu slávnosti s názvom Dni mesta Trebišov. Toto podujatie je venované všetkým obyvateľom mesta Trebišov, ako aj širšiemu okoliu. Nemocnica Svet zdravia Trebišov sa opätovne aktívne zapojila do tohto projektu venovanému širokej verejnosti. V stánku Svet zdravia boli k dispozícii sestry z hematologicko-transfúzneho oddelenia, očného oddelenia a oddelenia OAMIS, ktoré…
  • 08.01.2021 | Aktuality

    Poďakovanie spoločnosti LIDL.

    V predvianočnom období Nemocnica Galanta dostala potravinovú pomoc od spoločnosti LIDL.   Touto cestou chceme veľmi pekne poďakovať, že spoločnosť LIDL myslí na našich zdravotníkov, ktorých dar naozaj veľmi potešil.  ĎAKUJEME!

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)