Prejsť na obsah

S rázovou vlnou proti celulitíde či striám

Vďaka liečbe rázovou vlnou dokážeme pri akútnych príznakoch výrazne zmierniť či až odstrániť bolesť už po prvom ošetrení. Okrem terapeutických výkonov, môžete túto metódu využiť aj pri skrášľovaní v oblastiach ako sú celulitída, strie, nahromadený tuk v oblasti brucha, stehien a sedacieho svalstva. Liečba rázovou vlnou patrí k najmodernejšou na trhu, ktorá dokáže: zmierniť alebo…

29.01.2020

Vďaka liečbe rázovou vlnou dokážeme pri akútnych príznakoch výrazne zmierniť či až odstrániť bolesť už po prvom ošetrení. Okrem terapeutických výkonov, môžete túto metódu využiť aj pri skrášľovaní v oblastiach ako sú celulitída, strie, nahromadený tuk v oblasti brucha, stehien a sedacieho svalstva.

Liečba rázovou vlnou patrí k najmodernejšou na trhu, ktorá dokáže:

  • zmierniť alebo až odstrániť bolesť,
  • podporiť hojenie rany, kedy sa v rane začnú tvoriť nové krvné cievy (tzv. neoangiogenéza),
  • postupne rozpustiť kostné výrastky alebo nefunkčné väzivové tkanivo.

Pri akútnych príznakoch liečba umožňuje výrazné zmiernenie bolesti  už po prvom ošetrení. Pri chronických problémoch sa výsledok dostaví po ošetrovacej kúre v rozsahu 3-8 ošetrení. Ide o bezbolestné ošetrenie.

Pre zahájenie liečby  je nutná konzultácia s lekárom fyziatrom z FBLR ambulancii, ktorý po zhodnotení celkového zdravotného stavu odporučí, či je liečba rázovou vlnou vhodná.

Aké terapeutické indikácie je liečba vhodná?

  • Pätová ostroha
  • Bolesti ramena, zamrznuté rameno
  • Bolestivé zranenia svalov a šlia
  • Chronická bolesť chrbta, akútne lumbago
  • Bolesti kolena po záťaži
  • Tenisový a golfový lakeť
  • Zápal achilovej šľachy
  • Karpálny tunel
  • Zlomeniny, oneskorené hojenie zlomenín

S rázovou vlnou proti celulitíde, striám či tuku

Až vyše 80% žien trápi celulitída tzv. „pomarančová kôra“. Celulitídou označujeme zmeny tukového tkaniva, ktoré zmeny vidíme ako nerovný, zošúverený povrch kože. Narušením elastického vlákna pod povrchom kože a jeho následným vyplnením spojivom vznikne stria. Striami trpia predovšetkým tehotné ženy, puberťáci ale aj muži.

Liečba rázovou vlnou je unikátnou metódou v boji pri týchto problémoch ako sú celulitída, strie, nahromadený tuk v oblasti brucha, stehien a sedacieho svalstva.

Liečba rázovou vlnou stimuluje kožu a podkožie zvukovou vlnou, pričom zapuzdrené tukové bunky sú akustickou vlnou zničené. Pri lymfoterapii ide o stimuláciu lymfatického systému a teda o celkové prekrvenie pokožky tela. V kombinácii s prístrojovou lymfoterapiou je možné dosiahnuť rýchlejší a cielenejší efekt.

lymfoterapia razova vlna strie celulitida

Koľko stojí liečba?

Liečba nie je hradená z verejného zdravotného poistenia. Cena ošetrenia jedného pohybového segmentu v Nemocnici Svet zdravia Rožňava je 15€/aplikácia. Ošetrenia jednej lokalizácie vrátane lymfodrenáže stojí 23€/aplikácia. Viac informácií sa dozviete na webe FRO ambulancie.

Máte záujem o liečbu rázovou vlnou alebo lymfodrenáž?

Radi Vám odpovieme na Vaše otázky a vysvetlíme všetko, čo potrebujete vedieť. Stačí, ak nám zavoláte na 058/777 1253, navštívite Nemocnicu Svet zdravia Rožňava alebo vyplníte formulár:

Bez názvu(Required)

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 26.09.2018 | Aktuality

    Prvá core-cut biopsia pečene v nemocnici Rožňava

    Dňa 23.8.2018 sa v Nemocnici Svet zdravia Rožňava uskutočnila prvá core-cut biopsia pečene pod CT kontrolou. Išlo o prípad 63-ročnej pacientky hospitalizovanej na internom oddelení, ktorej bol na základe CT vyšetrenia verifikovaný niekoľkocentimetrový novotvar v pečeni, nádorovej etiológie. Konzultovaný chirurg označil nádor za chirurgicky neodstrániteľný. V snahe o čo najrýchlejšiu a presnú diagnostiku, s čo…
  • 05.05.2023 | Aktuality

    Svetový deň hygieny rúk v Nemocnici Galanta

    Svetový deň hygieny rúk, sme si v Nemocnici Galanta pripomenuli trošku inak ako po iné roky. S nemocničnou epidemiologičkou Mgr. Oľgou Jónásovou sme sa rozhodli navštíviť MŠ 8. mája v Šali a hravou formou detičky poučiť o tom, ako si správne umývať ruky. Dôležité je totiž s dobrými návykmi začať už od detstva, aby pri…
  • 02.06.2017 | Aktuality

    Jarný Ústavný seminár galantskej nemocnice 2017

    V galantskej nemocnici pokračuje tradícia interného vzdelávania na domácej pôde v podobe jarného Ústavného seminára, ktorý sa uskutonil v uplynulých dňoch v samotnej nemocnici. Ústavný seminár sa konal 30. mája 2017 v popoludňajších hodinách, od 13:30 do 16:00 hod. Autori prednášok pochádzali tento krát výhradne z prostredia nemocnice, pričom spestrením bola vyžiadaná prednáška na tému…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)