Prejsť na obsah

Toto sú prvé deti roku 2020 v nemocniciach Svet zdravia!

Niektorým to na svet trvalo dlhšie a nemocnice na nich čakali až do druhého dňa, iné sa narodili už necelé tri hodiny po polnoci. Pozrite si, aké mená dostali prví novorodenci narodení v nemocniciach Sveta zdravia a ktorí z nich to stihli ešte 1. januára. VRANOV NAD TOPĽOU V Nemocnici Svet zdravia Vranov nad Topľou sa…

03.01.2020

Niektorým to na svet trvalo dlhšie a nemocnice na nich čakali až do druhého dňa, iné sa narodili už necelé tri hodiny po polnoci. Pozrite si, aké mená dostali prví novorodenci narodení v nemocniciach Sveta zdravia a ktorí z nich to stihli ešte 1. januára.

VRANOV NAD TOPĽOU

V Nemocnici Svet zdravia Vranov nad Topľou sa prvý novorodenec roku 2020 narodil o druhej hodine a 40. minúte. Stalo sa ním dievčatko Anna. Anna vážila pri narodení 3500 gramov a merala 52 centimetrov. Narodila sa 27-ročnej mamičke Veronike z obce Sedliská a stala sa prvým dieťatkom tohto roka narodeným v sieti Svet zdravia.

 

SPIŠSKÁ NOVÁ VES

Prvý novorodenec roku 2020 v spišskonovoveskej nemocnice sa na svet prihlásil o druhej hodine a 55. minúte. Stalo sa ním dievčatko Sára Alexandra. Pri narodení mala miery 50 centimetrov a 3120 gramov. Sára Alexandra sa narodila mamičke Kristíne z Vyšného Slavkova.

 

MICHALOVCE

O piatej hodine a 39. minúte sa v prvý deň roka 2020 ozval detský plač aj z nemocnice novej generácie v Michalovciach. Jej prvým novorodencom sa stalo dievčatko, ktoré dostalo meno Zoya. Zoya pri narodení vážila 3460 gramov a merala 51 centimetrov. Narodila sa mamičke z Veľkých Kapušian.

 

RIMAVSKÁ SOBOTA

V Nemocnici Svet zdravia Rimavská Sobota sa prvý novorodenec roku 2020 narodil o siedmej hodine a 21. minúte. Je ním chlapec Michal. Miško pri narodení meral 50 centimetrov a vážil 2670 gramov. Narodil sa 28-ročnej mamičke Martine z Lučenca.

 

DUNAJSKÁ STREDA

Prvé dieťa roku 2020 sa v dunajskostredskej nemocnici narodilo o 10. hodine a 17. minúte. Na svet prišiel chlapček Nikolas. Vážil 2900 gramov a meral 49 centimetrov. Nikolas sa narodil 21-ročnej mamičke Anikó z obce Vrakúň.

GALANTA

Prvé dieťa narodené tento rok v Nemocnici Svet zdravia Galanta prišlo na svet o 10. hodine a 32. minúte. Je ním dievčatko Melany. Melany váži 3650 gramov a meria 51 centimetrov. Jej 38-ročná mamička Andrea pochádza z obce Čierna Voda.

 

ŽIAR NAD HRONOM

Prvým novorodencom tohto roka v žiarskej nemocnici sa stalo dievčatko Linda. Prišla na svet dnes o 12. hodine a 20. minúte. Linda váži 3050 gramov a meria 49 centimetrov. Narodila sa 36-ročnej mamičke Zuzane z Banskej Štiavnice.

 

HUMENNÉ

V humenskej nemocnici sa na svet prvý novorodenec prihlásil o 12. hodine a 56. minúte. Na svet prišlo dievčatko Tamara. Vážila 3520 gramov a merala 50 centimetrov. Tamarka sa narodila mamičke zo Svidníka.

 

TOPOĽČANY

V topoľčianskej nemocnici sa na svet prvý novorodenec prihlásil o 16.10 hod. Stal sa ním chlapček Ján. Janko vážil pri narodení 3740 gramov a meral 51 centimetrov. Mamička je z obce Volkovce.

TREBIŠOV

Trebišovská nemocnica si na svojho prvého novorodenca roku 2020 musela počkať do 2. januára. Mamičke Mariane sa o 8.15 h narodil chlapček, ktorému dali meno Darius. Darius pri narodení vážil 2750 gramov a meral 48 centimetrov.

ROŽŇAVA

Aj nemocnica v Rožňave si na svojho prvého novorodenca roku 2020 počkala do 2. januára. Narodil sa o 8.40 hod. Na svet prišlo dievčatko, ktoré dostalo meno Laura. Laura pri narodení vážila 2620 gramov a merala 48 centimetrov. Narodila sa 28-ročnej mamičke Janke z obce Pača.

 

PARTIZÁNSKE

Druhého januára zaznel prvý detský plač aj v partizánskej nemocnici. Chlapček Jakub sa prihlásil na svet o 17.50 hod. Pri narodení vážil 3330 gramov a meral 53 centimetrov. Jakubko sa narodil 35-ročnej mamičke Kataríne z obce Veľké Bedzany.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 20.05.2022 | Blog

    Majte svoje zdravie pod kontrolou

    Už ste počuli o novej Klientskej zóne, ktorú sme spustili pre vás, našich klientov ProCare? Klientska zóna ProCare umožňuje online rezervácie termínov u lekára, registráciu do čakárne, kontroly úhrad za zdravotné úkony a mnoho ďalšieho. Poďme si ju spoločne predstaviť. Zdravie pod kontrolou Všetko potrebné o zdraví na jednom mieste. Aj tak by sa dala…
  • 18.02.2021 | Aktuality

    Pošli lásku ďalej

    V týchto neľahkých časoch, kedy nám najviac chýbajú naši blízki, sa stáva objatie či bozk mimoriadne vzácnym.   Tohtoročný sviatok lásky sme poňali v zmysle pomoci iným a šírenia lásky ďalej. Nechýbali sladké lízanky v tvare srdca či papierové srdiečka, na ktoré mohli zamestnanci napísať ľubovoľné prianie či vyznanie. Aj takouto drobnosťou sa nám na tvárach…
  • 16.02.2018 | Aktuality

    V ktorých nemocniciach platí pre chrípku zákaz návštev?

    V spolupráci s Regionálnym úradom verejného zdravotníctva bol dosiaľ vydaný zákaz návštev pre desať nemocníc siete Svet zdravia. Dôvodom je zvýšený výskyt chrípky a akútnych respiračných ochorení. Zákaz návštev platí na všetkých lôžkových oddeleniach nemocníc. Cieľom tohto opatrenia je znížiť riziko prenosu respiračných ochorení na minimum. Zákaz platí do odvolania. Zákaz návštev platí pre nemocnice:…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)