Prejsť na obsah

Zemplínsky deň ošetrovateľstva 2019

Ôsmy ročník Zemplínskeho dňa ošetrovateľstva sa niesol v téme: Multiodborová spolupráca záruka kvality ošetrovateľskej starostlivosti.   Vystúpili na ňom s prednáškami sestry z Trebišova, ale aj z iných nemocníc Sveta zdravia, či ošetrovateľských fakúlt. Podujatie bolo obohatené o zahraničného hosťa z Rakúska, ktorý nám poskytol iný pohľad na poskytovanie ošetrovateľskej starostlivosti ako aj na starostlivosť o…

22.11.2019

Ôsmy ročník Zemplínskeho dňa ošetrovateľstva sa niesol v téme: Multiodborová spolupráca záruka kvality ošetrovateľskej starostlivosti.

  Vystúpili na ňom s prednáškami sestry z Trebišova, ale aj z iných nemocníc Sveta zdravia, či ošetrovateľských fakúlt. Podujatie bolo obohatené o zahraničného hosťa z Rakúska, ktorý nám poskytol iný pohľad na poskytovanie ošetrovateľskej starostlivosti ako aj na starostlivosť o zamestnanca. Podujatie zorganizovala Regionálna komora sestier a pôrodných asistentiek v spolupráci s trebišovskou nemocnicou a za podpory mesta Trebišov. ZDO už patrí medzi stále a pravidelné odborné podujatia sestier a každý rok sa teší hojnému záujmu. Veríme, že budúci rok bude opäť úspešný a prinesie nové vedomosti, skúsenosti a informácie.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)