Prejsť na obsah

Primátorská kvapka krvi v trebišovskej nemocnici

Na hematologicko- transfúznom oddelení v Trebišove je už tradíciou, že v programe Dní mesta Trebišov nechýba PRIMÁTORSKÁ KVAPKA KRVI. Od skorého rána prichádzali dobrovoľní darcovia, aby prostredníctvom svojej krvi poskytli pomoc tým, ktorí sa dostanú do situácie ohrozenia vlastného života. K primátorovej iniciatíve sa pripojili nielen zamestnanci mestského úradu spolu s primátorom mesta Trebišov, ale aj…

26.08.2019

Na hematologicko- transfúznom oddelení v Trebišove je už tradíciou, že v programe Dní mesta Trebišov nechýba PRIMÁTORSKÁ KVAPKA KRVI.

Od skorého rána prichádzali dobrovoľní darcovia, aby prostredníctvom svojej krvi poskytli pomoc tým, ktorí sa dostanú do situácie ohrozenia vlastného života. K primátorovej iniciatíve sa pripojili nielen zamestnanci mestského úradu spolu s primátorom mesta Trebišov, ale aj niektorí ďalší altruisticky zmýšľajúci občania mesta. Ďakujeme veľmi pekne všetkým zúčastneným.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 10.03.2021 | Aktuality

    Do dunajskostredskej nemocnice prišli odovzdať dar na prácu v boji proti COVIDU

    Dňa 10.3.2021, do dunajskostredskej nemocnice prišla odovzdať dar pre COVID oddelenie spoločnosť Health Consulting, s.r.o., ktorá prevádzkuje mobilné odberové miesto na Nám. Ármina Vámbéryho  4915 v Dunajskej Strede.   Spoločnosť uskutočnila zbierku na MOM a vyzbieranú finančnú hotovosť prišla odovzdať pre COVID oddelenie, spolu s malou pozornosťou vo forme vína a čokolády. Ďakujeme.
  • 12.12.2022 | Aktuality

    Vianočné trhy v humenskej nemocnici

    Nádvorím humenskej nemocnice sa šíri vôňa vianočnej kapustnice, pečenej klobásky a vianočného punču. Po úvodnom slove riaditeľa nemocnice, za sprievodu vianočných kolied, vystúpenia detí zo Základnej školy Dargovských hrdinov a gymnazistov z Gymnázia arm. gen. L. Svobodu sa začali vianočné trhy. Zamestnanci si pripravili množstvo tradičných výrobkov a takto spoločne sme sa priblížili a naladili…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)