Prejsť na obsah

Malé prekvapenie pre pacientov michalovskej nemocnice

Nemocnica v Michalovciach  v spolupráci s dobrovoľníckym centrom Krajší deň pripravili pre pacientov malé prekvapenie.   V ambulantnom pavilóne naši dobrovoľníci zo strednej zdravotníckej školy a Gymnázia Pavla Horova v Michalovciach ponúkajú čerstvú kávu a čaj zdarma, ktorý určite dobre padne, zahreje a osvieži. Pacienti si toto gesto pochvaľujú a veríme, že sme im aj touto cestou urobili deň krajším.

26.02.2019

Nemocnica v Michalovciach  v spolupráci s dobrovoľníckym centrom Krajší deň pripravili pre pacientov malé prekvapenie.

  V ambulantnom pavilóne naši dobrovoľníci zo strednej zdravotníckej školy a Gymnázia Pavla Horova v Michalovciach ponúkajú čerstvú kávu a čaj zdarma, ktorý určite dobre padne, zahreje a osvieži. Pacienti si toto gesto pochvaľujú a veríme, že sme im aj touto cestou urobili deň krajším.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 22.03.2024 | Aktuality

    Posedenie s medikmi v nemocnici Pentahospitals Dunajská Streda

    Dnes 22.03.2024 sa v našej nemocnici uskutočnilo posedenie s medikmi v rámci programu "Netopiere", ktorý už dva roky úspešne funguje v Dunajskostredskej nemocnici. Program umožňuje medikom vykonávať nočné služby na urgentnom príjme, čím získavajú cenné skúsenosti a prax v reálnom prostredí.
  • 26.01.2017 | Aktuality

    Žiarski lekári si zvyšujú svoju odbornosť

    Každý mesiac sa koná v nemocnici v Žiari nad Hronom celoústavný odborný seminár lekárov, ktorý je organizovaný v spolupráci s námestníčkou pre liečebno-preventívnu starostlivosť s jednotlivými oddeleniami nemocnice. V mesiac január tohto roku, dňa 18.01.2017 sa uskutočnil celoústavný seminár lekárov s odbornými témami: Odporúčania pre KPR  a Racionálna ATB liečba. Tému odporúčania pre KPR z roku 2015 uviedol pán primár oddelenia anestézie…
  • 17.10.2022 | Aktuality

    Ružový október v Nemocnici Svet zdravia Dunajská Streda

    Mesiac október sa nesie v znamení boja proti rakovine prsníka, nazývaný aj ako RUŽOVÝ OKTÓBER. Ide o celosvetovú kampaň na zvýšenie povedomia o tomto ochorení. Ružová farba symbolizuje nutnosť preventívnych kontrol u lekára a samo vyšetrenia. Zároveň ide o symbol solidarity k ženám, ktoré týmto ochorením trpia. Prevencia proti rakovine prsníka Aj v Nemocnici Svet zdravia…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)