Prejsť na obsah

Nemocnica Dunajská Streda: Na očkovanie treba prísť max 10 minút vopred

Dunajskostredská nemocnica prosí ľudí, ktorí prichádzajú do jej vakcinačného centra na očkovanie, aby dodržiavali pre nich stanovený časový termín.   Niekedy sa totiž stáva, že napriek tomu, že človek má určený presný čas očkovania, prichádza do nemocnice aj 50 minút vopred a aj to spôsobuje zhromažďovanie ľudí v priestore. Nemocnica prosí záujemcov, aby k vakcinačnému…

05.03.2021

Dunajskostredská nemocnica prosí ľudí, ktorí prichádzajú do jej vakcinačného centra na očkovanie, aby dodržiavali pre nich stanovený časový termín.

 

Niekedy sa totiž stáva, že napriek tomu, že človek má určený presný čas očkovania, prichádza do nemocnice aj 50 minút vopred a aj to spôsobuje zhromažďovanie ľudí v priestore. Nemocnica prosí záujemcov, aby k vakcinačnému centru prichádzali maximálne v päť až desaťminútovom predstihu.

Chce tiež verejnosť uistiť, že ľuďom vychádza maximálne v ústrety a ak niekto zo serióznych dôvodov nestíha prísť na očkovanie presne na určený čas, čaká naň, pričom jednotlivé osoby kontaktuje aj telefonicky. Až následne volá na očkovanie náhradníkov. Ľudia sa teda nemusia obávať, že ak by v danej minúte nestáli pred dverami očkovacej ambulancie, o svoju dávku vakcíny by prišli.

Prosíme preto pacientov o pochopenie a spoluprácu v tejto náročnej dobe. Dosiaľ sme mali na proces očkovania viacero pozitívnych ohlasov.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 04.05.2022 | Aktuality

    Jarná brigáda v nemocnici Rimavská Sobota

    Príjemné jarné počasie využili zamestnanci Všeobecnej nemocnice Rimavská Sobota na zrealizovanie brigády. A tak sme sa konečne po dvoch rokoch stretli pri okopávaní, sadení kvetov, strihaní kríkov, natieraní lavičiek a upratovaní. Po brigáde nás čakalo občerstvenie v podobe chutného guľáša. Veríme, že aj takýmto spôsobom vieme spríjemniť neraz ťaživú náladu pacientov v nemocnici.
  • 20.11.2020 | Blog

    Ako zvládnuť COVID-19, keď sa liečim doma?

    Doma sa lieči väčšina ochorení s ľahkými príznakmi. Pri súčasnom náraste ochorení a preťažení nemocníc, bude čoraz dôležitejšie prekonať ochorenie v domácom prostredí. U veľkej časti pacientov môže prebehnúť ochorenie bezpríznakovo. Medzi ľahké príznaky COVID-19 radíme: strata čuchu a chuti, teploty do 38 st. C, bolesti kĺbov, krížov, svalov, celkovú slabosť, precitlivelosť pokožky hlavy na…
  • 24.07.2023 | Aktuality

    Deň otvorených dverí na gynekologicko – pôrodníckom oddelení

    Dňa 18.7.2023 sa v Galantskej nemocnici sa na gynekologicko – pôrodníckom oddelení konal deň otvorených dverí. Budúcim mamičkám a sprevádzajúcim osobám sme ukázali priestory nášho oddelenia, vrátane ambulancie a pôrodných boxov. Dostali informácie o predpôrodnej starostlivosti, čo robiť počas pôrodu a v popôrodnom období. Za skvelo zorganizovanú prehliadku ďakujeme  manažérkam dennej zmeny Mgr. Martine Tóthovej,…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)