Prejsť na obsah

Trnavský kraj ocenil zdravotníkov roka 2018

Trinásť zdravotníckych pracovníkov a tri kolektívy ocenil 24.05.2018 Trnavský samosprávny kraj (TTSK) v Zrkadlovej sieni Divadla Jána Palárika v Trnave. Župan Jozef Viskupič s vicežupanmi Marekom Neštickým, Józsefom Berényim a Pavlom Kalmanom odovzdali Pamätné plakety a pripomenuli význam ich poslania a práce pre celú spoločnosť.   „V centre vášho záujmu je vždy pacient a jeho zdravie.…

25.05.2018

Trinásť zdravotníckych pracovníkov a tri kolektívy ocenil 24.05.2018 Trnavský samosprávny kraj (TTSK) v Zrkadlovej sieni Divadla Jána Palárika v Trnave. Župan Jozef Viskupič s vicežupanmi Marekom Neštickým, Józsefom Berényim a Pavlom Kalmanom odovzdali Pamätné plakety a pripomenuli význam ich poslania a práce pre celú spoločnosť.

  „V centre vášho záujmu je vždy pacient a jeho zdravie. Je našou povinnosťou preukazovať vám za desiatky rokov v službe pre občana verejnú úctu. V našom kraji máme už niekoľkoročnú tradíciu, že vyzdvihujeme prácu a tých najlepších. Dnes je ten deň, keď chceme s radosťou a zároveň s pokorou morálne oceniť tých, ktorí boli navrhnutí.“ povedal vo svojom príhovore k zdravotníkom Viskupič. Medzi ocenenými jednotlivcami bola vedúca zdravotná sestra na geriatrickom oddelení v nemocnici Dunajská Streda Ružena Bartalosová, Marta Feketová z neurologického oddelenia v Nemocnici Dunajská Streda, vedúca sestra Centrálnych operačných sál v nemocnici v Skalici Renáta Chorvátová, hlohovská lekárnička Emília Jandová či Marta Lehocká, ktorá vykonáva povolanie sestry v ambulancii pani doktorky Anny Vargovej v Križovanoch nad Dudváhom. Ocenenie si tiež prevzala Silvia Madarászová za prínos v oblasti ošetrovateľstva v rádiológii, Zuzana Nagyová, ktorá patrí k popredným odborníkom v oblasti pediatrie na území okresu Dunajská Streda, Adrián Nečas za prínos v oblasti klinickej onkológie, neurológ Ján Ruščák, Anna Vargová za zodpovednú a efektívnu zdravotnú starostlivosť v oblasti všeobecného lekárstva a vrchná sestra Zuzana Záhorcová ako rehabilitačná pracovníčka so špecializáciou na Vojtovu techniku u novorodencov. Medzi ocenenými zdravotníckymi pracovníkmi Trnavského samosprávneho kraja boli aj  kolektívy zdravotníkov. Kolektívu ADOS – 4 life s.r.o bolo udelené ocenenie za prínos v ošetrovateľstve v domácom prostredí, kolektívu oddelenia klinickej biochémie a hematológie Fakultnej nemocnice Skalica za prínos v oblasti biochémie a hematológie a kolektívu Rádiologickej kliniky Fakultnej nemocnice Trnava ocenenie udelili ako poďakovanie za prínos v oblasti rádiológie. V rámci galantskej nemocnice si svoje ocenenia prevzali aj pani Agáta Nagyová z Gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia za prínos v ošetrovateľstve a pani Šarlota Nagyová, sestra Geriatrického oddelenia. Obom oceneným srdečne blahoželáme v mene celej galantskej nemocnice. Návrhy na ocenenia pochádzajú od ich samotných kolegov, ktorí aj týmto spôsobom vzdali hold dlhoročnej práci oboch menovaných.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 01.06.2023 | Aktuality

    Deň detí vo vranovskej nemocnici

    Hlava, ramená, kolená, palce a iné pesničky sa dnes niesli nemocnicou vo Vranove nad Topľou. MDD vo vranovskej nemocnici Študenti vranovského gymnázia prišli potešiť hospitalizované deti a spríjemniť im tak chvíle strávené na lôžku. Malí pacienti si pri vstupe do nemocnice mohli prevziať sladkú odmenu, omaľovánku, či bublifuk.
  • 07.12.2023 | Aktuality

    Darovanie kníh na pediatriu

    Vydavateľstvo Pitypang, v rámci projektu na podporu rodiny s deťmi darovalo knižky pediatrickému oddeleniu Nemocnice Penta Hospitals Dunajská Streda. Cieľom tejto iniciatívy je priniesť deťom, ktoré sú hospitalizované, chvíle oddychu a radosti. 
  • 06.06.2016 | Aktuality

    Medzinárodný deň detí – Galanta

    Pri príležitosti Medzinárodného dňa detí, ktorý sa oslavuje vo väčšine krajín sveta 1. júna už od roku 1925, potešil riaditeľ Nemocnice s poliklinikou Sv. Lukáša Galanta, a. s., Ing. Marián Haviernik spoločne s kolegami z vedenia deti, hospitalizované na Pediatrickom oddelení nemocnice, malým prekvapením v podobe sladkých darov. Vedenie chcelo deťom nie len spríjemniť tento…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)