Prejsť na obsah

Tím profesionálov s emóciou

16.novembra 2017 sa stretol na Zemplínskej Šírave tím profesionálov trebišovskej nemocnice už na tradičnej jesennej konferencii. Cieľom bolo tímovo a spoločne na sebe pracovať a hľadať priestor na zlepšenie. Chceme byť prvou voľbou pre pacienta, pretože náš tím do toho, čo robí, dáva srdce. Emócia pri výkone zdravotníckeho povolania je veľmi dôležitá, preto aj tohtoročná…

22.11.2017

16.novembra 2017 sa stretol na Zemplínskej Šírave tím profesionálov trebišovskej nemocnice už na tradičnej jesennej konferencii. Cieľom bolo tímovo a spoločne na sebe pracovať a hľadať priestor na zlepšenie.

Chceme byť prvou voľbou pre pacienta, pretože náš tím do toho, čo robí, dáva srdce. Emócia pri výkone zdravotníckeho povolania je veľmi dôležitá, preto aj tohtoročná konferencia bola nabitá emóciami. V prvom bloku riaditeľ nemocnice MUDr. Juraj Bazár vyzdvihol prácu kolegov, ich zanietenosť pre spoločnú vec a povzbudil do napĺňania výziev, ktoré nás v budúcnosti čakajú. Kouč Tomáš nás naučil, ako sa nakaziť pozitívnou emóciou a ako to zužitkovať. V druhej časti tímy spoločne pracovali na zadaniach týkajúcich sa , spolupráce a spätnej väzby a riešenia problémov. Po odbornej časti nasledoval neformálny spoločenský večer, ktorý bol zavŕšením celého večera.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)