Prejsť na obsah

Medzi odborníkmi klinickej neuropsychológie aj zástupca z Trebišova

Článok klinického psychológa nemocnice Svet zdravia Trebišov PhDr. Grajcara bol uverejenený vo vysoko uznávanej publikácii „Klinická neuropsychológie v praxi“ od vydavateľstva Karolinum v Prahe. Kvalitu poskytovania zdravotnej starostlivosti pre pacientov zabezpečuje v každom zdravotníckom zariadení erudovaný a kvalifikovaný personál. Ako všetci vieme, zdravotníctvo napreduje míľovými krokmi, a preto je dôležité, aby sa všetci zdravotníci neustále…

12.07.2017

Článok klinického psychológa nemocnice Svet zdravia Trebišov PhDr. Grajcara bol uverejenený vo vysoko uznávanej publikácii „Klinická neuropsychológie v praxi“ od vydavateľstva Karolinum v Prahe.

Kvalitu poskytovania zdravotnej starostlivosti pre pacientov zabezpečuje v každom zdravotníckom zariadení erudovaný a kvalifikovaný personál. Ako všetci vieme, zdravotníctvo napreduje míľovými krokmi, a preto je dôležité, aby sa všetci zdravotníci neustále vzdelávali, získavali nové informácie o moderných spôsoboch liečby chorôb a aby ich aj úspešne aplikovali v každodennej praxi.

Jedným zo znakov profesionálnemu rastu našich zamestnancov patrí aj uverejňovanie odborných článkov v publikáciách a časopisoch, ktoré sú uznávané nielen na celoslovenskej úrovni, ale aj v medzinárodných odborných kruhoch.

Takýmto úspechom sa môže pochváliť aj PhDr. Igor Grajcar, klinický psychológ trebišovskej nemocnice, ktorého odborný článok bol uverejnený v knihe „Klinická neuropsychológie v praxi“ od vydavateľstva Karolinum v Prahe.

Táto knižná publikácia je medzi psychológmi vysoko uznávaná. Autor sa vo svojom článku „Neuropsychológia lži a jej detekcia v praxi“ zaoberá problematikou klamania, vzťahmi a ich štrukturálnej korelácie mozgu.

Zároveň v článku poukazuje na odhaľovanie klamstiev pomocou reči tela človeka a rôznych odborných testov. Celý článok je zaujímavým čítaním nielen pre odbornú verejnosť, ale aj pre ľudí, ktorých zaujíma problematika psychológie. Nášmu kolegovi gratulujeme a veríme, že podobných úspechov bude mať čoraz viac.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 13.06.2013 | Aktuality

    Deťom v michalovskej nemocnici zrekonštruovali priestory

    Pediatrické oddelenie Nemocnice s poliklinikou Štefana Kukuru Michalovce, a.s., sa dočkalo svojej rekonštrukcie. Modernizácia a rekonštrukcia michalovskej nemocnice pokračuje tak, ako sľuboval akcionár. Na jednotke intenzívnej starostlivosti, ktorá poskytuje neodkladnú starostlivosť deťom so závažným zdravotným stavom a ktoré potrebujú neustále monitorovanie základných životných funkcií, sa rozšírili priestory a bola dovybavená novým nábytkom, infúznou pumpou s dávkovačom i malým prenosným EKG…
  • 16.10.2020 | Aktuality

    Zo spišskonovoveskej nemocnice: Toto sú opatrenia, ktoré chránia nás všetkých

    Centrálna triáž, zelené a červené zóny v nemocnici či COVID testovanie? Ak vám niektoré z opatrení, ktoré Nemocnica Svet zdravia Spišská Nová Ves zaviedla v čase pandémie nie sú jasné, čítajte ďalej. Vysvetľuje ich námestník pre liečebno-preventívnu starostlivosť MUDr. Martin Šimo: Radi by sme občanom nášho mesta a našim pacientom objasnili opatrenia a zmenu v systéme práce pri…
  • 29.03.2022 | Aktuality

    Dar od Nadácie Križovatka pre nemocnicu Svet zdravia Žiar nad Hronom

    Monitor dychu je neoddeliteľnou súčasťou prvých dní novorodeniatka. Sníma dych bábätka a tak dokáže včas upozorniť na hroziace nebezpečenstvo. V rámci projektu “Mamička dýcham“ dostala nemocnica Svet zdravia v Žiari nad Hronom od Nadácie Križovatka v spolupráci so spoločnosťou KiK Slovensko 15 kusov monitorov dychu značky Babysense. Navýšenie počtu monitorov dychu prispieva k bezpečnému a spokojnému pobytu novorodeniatok a…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.