Prejsť na obsah

Nemocnica v Žiari nad Hronom sa zúčastnila 0-tého ročníka trailového behu v Štiavnických vrchoch

Dňa 8.4.2017 sa nemocnica Svet zdravia, a.s. Žiar nad Hronom zúčastnila 0-tého ročníka behu v nádhernom prostredí štiavnických vrchov – Štiavnický trail.   Do Salamandra rezort, Horný Hodrušský tajch prišlo spolu 95 nadšencov prírody a behu zo Slovenska i Čiech. Organizátori akciu zvládli na vysokej profesionálnej úrovni, pripravili pre bežcov zaujímavú bežeckú trať a občerstvenie.…

13.04.2017

Dňa 8.4.2017 sa nemocnica Svet zdravia, a.s. Žiar nad Hronom zúčastnila 0-tého ročníka behu v nádhernom prostredí štiavnických vrchov – Štiavnický trail.

 

Do Salamandra rezort, Horný Hodrušský tajch prišlo spolu 95 nadšencov prírody a behu zo Slovenska i Čiech. Organizátori akciu zvládli na vysokej profesionálnej úrovni, pripravili pre bežcov zaujímavú bežeckú trať a občerstvenie.

Do cieľa aklo práv v kategórii muži prišiel s výborným časom (1:06:46) Patrik Rehák a ako prvá žena prebehla cieľom bola Eszter Hortoágyiová  (1:15:10). Týmto výhercom srdečne gratulujeme.

DSC_0344.JPG

Ako aktívna bežkyňa sa za našu nemocnicu zúčastnila MUDr. Katarína Belicová z chirurgického oddelenia.

Naše zdravotné sestry Jana Šurianska (CHO) a Andrea Bištuťová (OAIM) s úsmevom na tvári v rámci tohto milého športového podujatia merali športovcom krvný tlak a glykémiu v krvi. Čo bolo pre nás potešením, že bol o tieto merania veľký záujem.
Tešíme sa opäť na takéto príjemné akcie.

DSC_0309.JPG

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 20.03.2020 | Aktuality

    Nemocnice Svet zdravia vyzývajú k darovaniu krvi
    Pre epidémiu koronavírusu zaviedli špeciálne opatrenia

    Sieť nemocníc Svet zdravia vyzýva darcov krvi, aby pomohli v tomto období pri záchrane životov a prišli darovať tú najvzácnejšiu tekutinu. Počet darcov totiž pre epidémiu koronavírusu v posledných dňoch značne klesol a nemocnice potrebujú doplniť zásoby krvi. Pre maximálnu bezpečnosť svojich darcov preto zaviedli špeciálne, prísne opatrenia a ponúkajú objednávanie na termín. Na darovanie…
  • 24.01.2022 | Aktuality

    Dar pre novorodenecké oddelenie vranovskej nemocnice

    Novorodenecké oddelenie nemocnice vo Vranove nad Topľou dostalo do daru výbavu pre novorodencov v podobe zavinovačiek, podbradníkov a detských body. Týmto vyslovujeme veľké ďakujem predajni Dieťa a ja za tieto dary, aj za pravidelnú podporu pre toto oddelenie.
  • 17.02.2014 | Aktuality

    Vedecko-pracovná schôdza SL SLS

    Slovenská lekárska spoločnosť, Spolok lekárov vo Vranove nad Topľou, SRLK Vranov nad Topľou, Vranovská nemocnica, n.o., Diabetologická ambulancia VN, n.o. Vás pozývajú na vedeckú pracovnú schôdzu SL SLS vo Vranove nad Topľou, ktorá sa uskutoční dňa 25. februára 2014 (utorok) o 14:00 hod. v zariadení OÁZA PROGRAM 1. MUDr. Schroner, Z., PhD. (Interná a diabetologická…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)