Prejsť na obsah

O budúce mamičky bude dobre postarané

Gynekologicko-pôrodnícke oddelenie humenskej nemocnice patrí medzi najlepšie v prešovskom kraji a zmodernizovalo svoje vybavenie. Budúce mamičky humenského regiónu majú dôvod na radosť. Gynekologicko-pôrodnícke oddelenie Nemocnice s poliklinikou A. Leňa Humenné, n.o. patrí podľa portálu www.sprievodcaporodnicami.sk medzi najlepšie v prešovskom kraji. Okrem kvalitnej a odbornej starostlivosti čaká na budúce mamičky vynovená pôrodná sála s novým elektricky…

13.06.2013

Gynekologicko-pôrodnícke oddelenie humenskej nemocnice patrí medzi najlepšie v prešovskom kraji a zmodernizovalo svoje vybavenie.

Budúce mamičky humenského regiónu majú dôvod na radosť. Gynekologicko-pôrodnícke oddelenie Nemocnice s poliklinikou A. Leňa Humenné, n.o. patrí podľa portálu www.sprievodcaporodnicami.sk medzi najlepšie v prešovskom kraji.

Okrem kvalitnej a odbornej starostlivosti čaká na budúce mamičky vynovená pôrodná sála s novým elektricky polohovateľným lôžkom. Súčasťou lôžka je  infúzny stojan, ktorý sa používa na infúznu terapiu pri vedení  pôrodu a po pôrode.

Neoddeliteľnou súčasťou pôrodnej sály sú operačné lampy. Nové lampy majú lepšiu svietivosť a manipulovateľnosť. Umožňujú rotáciu a otáčanie vo všetkých smeroch a je možné meniť aj ich  intenzitu svietivosti.

Nemocnica tak po 30 rokoch môže vďaka akcionárovi ponúknuť väčší komfort svojim rodičkám. Hodnota investície sa pohybuje okolo 20 tisíc Eur.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 02.01.2023 | Aktuality

    Prvý novorodenec v roku 2023 v nemocnici Svet Zdravia Rimavská Sobota

    Drobec Kiara sa vypýtala na svet o 2:45 hod. 24 ročnej mamičke Henriete. Miery 2120 g a 44 cm. Vedenie nemocnice praje mamičke aj bábätku hlavne veľa zdravia a pohody. Veľmi pekne ďakujeme aj obchodu s detskými potrebami Doodle, ktorý pripravil hodnotný darčekový kôš pre bábätko aj mamičku.
  • 15.01.2020 | Aktuality

    Betlehémske svetlo v nemocnici vo Svidníku nechýbalo ani tieto Vianoce

    Pred rokom to bol nápad, teraz sa z toho pomaly stáva tradícia. Dobrovoľníci z Dobrovoľníckeho centra Krajší deň vo Svidníku už druhý krát priniesli do nemocnice Betlehémske svetlo.   V čase, keď väčšina z nás oddychuje a trávi čas s rodinou rozhodli sa dvaja dobrovoľníci znova vymeniť pohodlie za dobrovoľníčenie. Pred štedrou večerou prišli pozdraviť a…
  • 03.04.2019 | Aktuality

    Nemocnica Svet zdravia Rožňava predstavila dobrovoľnícky projekt Krajší deň

    Prečítajú im noviny, vypočujú trápenia, zahrajú sa spoločenské hry alebo sú len mlčky nablízku. Detským a starším pacientom v Nemocnici Svet zdravia Rožňava spríjemňujú chvíle strávené v nemocnici dobrovoľníci. Rožňavská nemocnica slávnostne predstavila projekt dobrovoľníckych centier Krajší deň. Ambasádorom Krajšieho dňa v Rožňave sa stal spevák Tomáš Bezdeda, ktorý odohral v nemocnici malý koncert.  …

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)