Prejsť na obsah

Mesiac úcty k starším si zaslúži pozornosť

„Človek je krásny nielen vtedy, keď má pružný krok. Človek je krásny podľa múdrosti, čo sa mu zračí v oku, podľa slov, podľa vrások a bielych vlasov. Človek je krásny vtedy, keď ho ľudia majú radi.“ (ľudová múdrosť)

02.11.2023

Dnešná doba seniorom nepraje. Účelom dobrovoľníckej aktivity KRAJŠÍ DEŇ je zvýšiť povedomia o hodnote seniorov v našej spoločnosti a prejaviť naše uznanie za ich prínos. Seniori sú ako spoločenskí lídri zaťažení veľkým množstvom povinností. Okrem toho odovzdávajú vedomosti novej generácii, pričom nesú tradície, múdrosť, skúsenosti a kultúru spoločnosti.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 16.03.2016 | Aktuality

    Začiatok života očami mladých umelcov

    Aj lôžkové oddelenie nemocnice Svet Zdravia vo Svidníku sa vie vďaka kresbám mladých umelcov zmeniť na netradičnú galériu. Žiaci Základne umeleckej školy vo Svidníku pod vedením Mgr. Vladimíra Makaru prispeli svojimi umeleckými dielami k spríjemneniu prostredia Gynekologicko- pôrodníckeho oddelenia. Celá myšlienka vznikla už pred rokom, kedy vedenie nemocnice Svidník oslovilo miestnu ZUŠ v rámci projektu…
  • 12.12.2019 | Aktuality

    Nové centrum intervenčnej angiológie

    Nemocnica Svet zdravia Michalovce predstavila nové centrum intervenčnej angiológie. Jeho základom je pracovisko s novým biplanárnym angiografom. S novým technickým vybavením a plánovaným posilneným lekárskym tímom má nemocnica ambíciu v blízkej dobe spustiť aj operačný program pre cievne mozgové príhody. Tieto intervenčné zákroky sa dnes na východnom Slovensku realizujú iba v Košiciach.
  • 23.04.2018 | Aktuality

    Poliklinika ProCare Trnavské mýto prebrala zastupovanie za ambulanciu v Medilabe

    Z dôvodu na ukončenia pracovnej činnosti Dr. Bochnickovej a ukončenie činnosti všeobecnej ambulancie v Medilab s.r.o., Novapharm NsP Trnavské mýto prebrala zastupovanie za ambulanciu Dr. Bochnickovej. V poliklinike ProCare Trnavské mýto ošetrujeme všetkých pacientov z Medilabu. Pokiaľ máte záujem o kapitáciu odporúčame vám MUDr. Gregorovú, alebo podľa dohody s iným všeobecným lekárom. V prípade, že sa chce pacient kapitovať v ProCare…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.