Prejsť na obsah

Posedenie s medikmi v nemocnici Pentahospitals Dunajská Streda

Dnes 22.03.2024 sa v našej nemocnici uskutočnilo posedenie s medikmi v rámci programu "Netopiere", ktorý už dva roky úspešne funguje v Dunajskostredskej nemocnici. Program umožňuje medikom vykonávať nočné služby na urgentnom príjme, čím získavajú cenné skúsenosti a prax v reálnom prostredí.

22.03.2024

Dnes 22.03.2024 sa v našej nemocnici uskutočnilo posedenie s medikmi v rámci programu „Netopiere“, ktorý už dva roky úspešne funguje v Dunajskostredskej nemocnici. Program umožňuje medikom vykonávať nočné služby na urgentnom príjme, čím získavajú cenné skúsenosti a prax v reálnom prostredí.

Cieľom posedenia bolo v neformálnej atmosfére zatraktívniť prácu lekára v našej nemocnici, odpovedať na otázky študentov a ponúknuť im možnosť zamestnania sa. Zúčastnili sa ho riaditeľka nemocnice Ing. Sylvia Bock, námestník LPS MUDr. Zoltán Horváth a námestníčka pre OŠE PhDr. Henrieta Földesová MBA.

Diskusia bola obohacujúca pre obe strany. Študenti sa dozvedeli o rôznych aspektoch práce lekára v našej nemocnici, o benefitoch, ktoré ponúkame, a o možnostiach profesijného rastu. Zároveň sme mali možnosť spoznať ich priority a záujmy a na základe týchto informácií im ponúknuť vhodné oddelenie, na ktorom by sa mohli plne uplatniť.

Veríme, že posedenie bolo prínosom pre všetkých zúčastnených a pomohlo im spoznať PentaHospitals ako atraktívneho zamestnávateľa. Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu s mladými talentmi v oblasti medicíny!

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 03.01.2018 | Aktuality

    Veľké srdcia v prospech najmenších

    V dňoch tesne po vianočných sviatkoch zavítalo na Pediatrické oddelenie nemocnice Svidník vedenie hokejového klubu Bardejov spolu s hráčmi a detičkám hospitalizovaným na tomto oddelení odovzdali hračky. Začala sa mimoriadne obľúbená “ terapia“ detí, veď ktoré dieťa nemá rado darčeky? Ich strach z nemocničného prostredia sa rozplynul a vyčarený úsmev im ešte dlho ostal na…
  • 05.05.2022 | Aktuality

    Svetový deň hygieny rúk v nemocnici Svet zdravia Žiar nad Hronom

    Svetový deň hygieny rúk si pripomíname 5.mája. V tento deň sme v nemocnici Svet zdravia Žiar nad Hronom venovali edukácií o správnej technike umývaniu a dezinfekcií rúk. Pacienti prichádzajúci k lekárom si mohli vyskúšať a naučiť sa techniku bezpečnej dezinfekcie, ktorá trvá iba 30 sekúnd. V záujme ochrany vlastného zdravia a zdravia ostatných zvlášť v rizikových prostrediach na verejnosti a v domácnosti,…
  • 02.06.2017 | Aktuality

    Novou námestníčkou pre ošetrovateľskú starostlivosť nemocníc v Žiari nad Hronom a v Banskej Štiavnici je Eva Valentová

    Od 16. mája 2017 nastala zmena na pozícii námestníčky pre ošetrovateľskú starostlivosť vo Svete zdravia Žiar nad Hronom a Banská Štiavnica, ktorou sa stala Mgr. Eva Valentová.  „Som veľmi rád, že sa nám posilnil náš tím a pevne verím, že sa prinavráti bezprostredný kontakt a aktívne zapojenie sa do ošetrovateľského procesu priamo na jednotlivých oddeleniach a pracoviskách vo…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)