Prejsť na obsah

Kvalitnejšia liečba nestabilných zlomenín  

Dar od spoločnosti Ecofil Michalovce pre traumatologické oddelenie Michalovskej nemocnice významne prispeje k skvalitneniu ošetrovateľskej starostlivosti a liečbe nestabilných zlomení panvy u dospelých a zlomenín stehnovej kosti u detí. 

28.09.2023

Dar od spoločnosti Ecofil Michalovce pre traumatologické oddelenie Michalovskej nemocnice významne prispeje k skvalitneniu ošetrovateľskej starostlivosti a liečbe nestabilných zlomení panvy u dospelých a zlomenín stehnovej kosti u detí. 

Bardenheuerova extenzia / nerezová konštrukcia je prispôsobená priamo na sériové nemocničné postele a samozrejme ďalším nepochybným benefitom je aj jednoduchšia manipulácia presamotné sestry. Veľká vďaka patrí aj Ing. Paľovi Šalatovi, ktorý sprostredkoval  kontakty s firmou Ecofil a koordinoval výrobu s opakovanými skúškami do finálnej podoby. Podobné zariadenie sa aktuálne na trhu medicínskych pomôcok samostatne nepredáva, teda ide o pilotný projekt, ktorý budeme pre našich pacientov neustále zdokonaľovať.  Dar prevzal medicínsky riaditeľ MUDr. Peter Rovder, primár traumatologického oddelenia MUDr. Maroš Eľko a zdravotnícky personál nemocnice. Ďakujeme!

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 06.04.2020 | Aktuality

    Žiarska nemocnica spustila mobilné testovanie pacientov, má aj COVID oddelenie

    V areáli žiarskej nemocnice je v spolupráci s Regionálnym úradom verejného zdravotníctva v Žiari nad Hronom od dnešného dňa zriadené mobilné odberové miesto pre testovanie pacientov na COVID-19, a to pre obyvateľov okresov Žiar nad Hronom, Žarnovica a Banská Štiavnica. Zdravotníci žiarskej nemocnice realizujú výtery z hrdla a nosa indikovaným pacientom, ktorých na otestovanie určí RÚVZ.   Testovanie bude zatiaľ prebiehať v…
  • 07.04.2022 | Aktuality

    V NEDEĽU SPOZNÁME NAJLEPŠIEHO MEDIKA A NAJLEPŠIU BUDÚCU SESTRU

    Medici a študentky ošetrovateľstva z rôznych fakúlt po celom Slovensku otestujú svoje teoretické i praktické vedomosti, ktoré sa naučili v škole. Na víťazov čaká odmena celkovo vo výške 6000 eur. Sieť nemocníc Svet zdravia opäť pripravila súťaže Medik roka a Florence roka, ktoré sa tento rok vôbec prvýkrát konajú spoločne. Pôvodné októbrové finále bolo pre…
  • 22.04.2019 | Aktuality

    Veľkonočná šibačka na oddelení dlhodobo chorých

    Dobrovoľníčka Lucia pripravila Veľkonočnú šibačku v apríli 2019 pre pacientky a pacientov na oddelení dlhodobo chorých.  Doniesla aj veľkonočný korbáč s ktorým vyšibala pacientky a spríjemnila prežité veľkonočné sviatky počas ich hospitalizácie.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)