Prejsť na obsah

Ocenenie Angels Awards 2023 pre neurologické oddelenie v Galante

Iniciatíva Angels buduje globálnu komunitu nemocníc, prijímajúcich pacientov s cievnou mozgovou príhodou. Každodennou prácou sa snaží zvýšiť počet pacientov privezených do správnej nemocnice a optimalizovať kvalitu zdravotnej starostlivosti.

18.06.2024

Cievna mozgová príhoda

Každých 30 minút zomrie, alebo sa stáva trvalo postihnutým pacient s cievnou mozgovou príhodou, ktorý mohol byť záchranený, pretože bol privezený do nesprávnej nemocnice a my to chceme zmeniť.

Ocenenia ESO Angels

Ocenenia ESO Angels môžu získať nemocnice, ktoré konzistentne zaznamenávajú a poskytujú svoje dáta, ktoré pomáhajú vo výskume a identifikácii oblastí pre zlepšenie zdravotnej starostlivosti pacientov s cievnou mozgovou príhodou.

Jednou z týchto nemocníc sa opäť stala aj galantská nemocnica. Neurologické oddelenie pod vedením primára MUDr. Ota Petríka a jeho kolegov získalo tento rok “Platinové ocenenie” ESO Angels.

Ceny sa udeľovali na 52. Česko-slovenskom cerebrovaskulárnom kongrese, ktorý sa konal 4. – 6. júna v Mikulove. Cenu prevzala MUDr. Eva Halagová. Celému oddeleniu ďakujeme a gratulujeme  😊.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 24.12.2021 | Aktuality

    Láska má mnoho podôb, putuje rôznymi spôsobmi, nesie so sebou radosť a nadchádzajúcu čarokrásnu vianočnú atmosféru

    Vedenie nemocnice Svidník ďakuje v mene personálu nemocnice, ale aj v mene svojich pacientov všetkým darcom, ktorí akýmkoľvek spôsobom darovali svoju lásku v rôznej podobe do nemoce Svidník. ĎAKUJEME: Cyrilovi Dudášovi – za pomoc pri inštalácií vianočného osvetlenia pre pacientov/ návštevníkov nemocnice Svidník, Lucií Pašeňovej a všetkým ľudom dobrej vôle – za každé sprostredkovanie krabičiek plných lásky pre pacientov…
  • 30.07.2020 | Aktuality

    Aké nápoje najlepšie uhasia smäd v lete?

    Aká je ideálna teplota nápoja v lete? Je dobré piť vychladené nápoje? Dozviete sa v rade gastroenterológa MUDr. Pavla Blahu z Nemocnice Svet zdravia v Humennom.   Najlepší nápoj v lete je čistá voda Dôvodov je hneď niekoľko. Pomáha nám pri prehriatí tela ochladzovať sa potením. Dostatok vody potrebujeme pre správne fungovanie mozgu, srdca a obličiek. Voda…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.