Prejsť na obsah

Úprava záhrady pre onkologických pacientov

Zamestnanci Syrárne Bel Slovensko sa aj tento rok stretli v rámci dobrovoľníckeho projektu Days for good v priestoroch onkologického centra Nemocnice Penta Hospitals Michalovce.

03.07.2024
Uprava zahrady v Nemocnici Michalovce

Spoločnými silami sme v Nemocnice Penta Hospitals Michalovce nainštalovali diskrétnu clonu na plot areálu, upravili časti záhrady a skalku. Urobila sa veľa práce a záhrada pre našich pacientov je tak opäť krajšia. Všetkým dobrovoľníkom patrí obrovské ĎAKUJEME!

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 18.06.2018 | Blog

    Nezhubný nádor na mozgu

    Ivana (55) z Košíc vďaka telefonátu na linku ProCare Lekár 24 odhalila vážnu chorobu svojej autistickej dcérky Karolínky,   Nerozpoznané príznaky Naša dcérka Karolínka je autistka, takže jej vyjadrovacie schopnosti sú kvôli tomu obmedzené. Jedného dňa som si všimla, že si šetrí pravú ruku a pravú nohu. Pravú ruku prestala úplne používať a len je…
  • 25.10.2022 | Aktuality

    Poďakovanie spoločnosti FoodStar s.r.o. Žiar nad Hronom

    Vedenie žiarskej nemocnice poďakovalo spoločnosti FoodStar s.r.o. za dar v podobe 5 000ks respirátorov FFP2 pre zamestnancov nemocnice v celkovej hodnote 16 000,- €. Respirátory sú v nemocnici veľmi dôležité, pomáhajú nám chrániť zdravie pacientov, ale aj zamestnancov. Ďakujeme.
  • 12.06.2020 | Aktuality

    Svetový deň darcov krvi v michalovskej nemocnici

    V Nemocnici Svet zdravia Michalovce sme dnes oslávili svetový deň darcov krvi, ktorý  každoročne pripadá na 14. júna.   Pre našich darcov sme prichystali milé prekvapenie v podobe darčekovej tašky s odznakom „HRDÝ DARCA KRVI“, uterákom, rúškom, antistresovým srdcom a ochuteným nealkoholickým pivom Birell, ktoré padlo vhod ako osvieženie. Samozrejmosťou bolo aj pripravené občerstvenie v podobe kávy, čaju…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.