Prejsť na obsah

Týždeň dobrovoľníctva v Humennom

Posledný júnový týždeň sa v humenskej nemocnici niesol v znamení dobrých skutkov a nezištnej pomoci dobrovoľníkov. Aj u nás sa konal už tradičný projekt s krásnou myšlienkou a síce Týždeň Dobrovoľníctva. Členky  z OZ Podvihorlatská paleta  svojou maľbou skrášlili  a vdýchli  tak farbu ďalšej časti nemocničného plota. Študenti SZŠ Humenné , Gymnázia sv. Cyrila a…

29.06.2023

Posledný júnový týždeň sa v humenskej nemocnici niesol v znamení dobrých skutkov a nezištnej pomoci dobrovoľníkov. Aj u nás sa konal už tradičný projekt s krásnou myšlienkou a síce Týždeň Dobrovoľníctva.

Členky  z OZ Podvihorlatská paleta  svojou maľbou skrášlili  a vdýchli  tak farbu ďalšej časti nemocničného plota. Študenti SZŠ Humenné , Gymnázia sv. Cyrila a Metóda a Gymnázia   arm. gen. L. Svobodu maľovali lavičky , vtáčie búdky, a zveľadili parčík pred Centrom klinickej onkológie.  Nakoľko sa táto akcia stretla s veľkým záujmom študentov bol čas aj na  neplánované maľovanie  lavičiek  pred chirurgickým pavilónom a  dverí na pediatrickom oddelení. Všetci sme spolu   strávili príjemné chvíle a dobre spomienky nám ešte dlho ostanú v našich  myšlienkach  a srdiečkach. Úprimne sa chceme poďakovať všetkým zúčastneným dobrovoľníkom za to, že urobili svojimi činmi opäť o trochu KRAJŠÍ DEŇ.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)