Prejsť na obsah

Mesiac úcty k starším v Michalovskej Nemocnici

Dobrovoľníci Strednej zdravotníckej školy dnes zorganizovali našim pacientom na geriatrii milé prekvapenie. . V rámci kampane Október, mesiac úcty k starším si dobrovoľníci z Krajšieho dňa pripravili  ručne maľované pozdravy z vosku. Úctu a rešpekt k starším je potrebné pripomínať neustále, keďže mnoho pacientov geriatrie je odkázaných na pomoc zdravotníkov a svojich blízkych.

27.10.2022

Dobrovoľníci Strednej zdravotníckej školy dnes zorganizovali našim pacientom na geriatrii milé prekvapenie.

. V rámci kampane Október, mesiac úcty k starším si dobrovoľníci z Krajšieho dňa pripravili  ručne maľované pozdravy z vosku. Úctu a rešpekt k starším je potrebné pripomínať neustále, keďže mnoho pacientov geriatrie je odkázaných na pomoc zdravotníkov a svojich blízkych.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 08.01.2021 | Aktuality

    Poďakovanie spoločnosti LIDL.

    V predvianočnom období Nemocnica Galanta dostala potravinovú pomoc od spoločnosti LIDL.   Touto cestou chceme veľmi pekne poďakovať, že spoločnosť LIDL myslí na našich zdravotníkov, ktorých dar naozaj veľmi potešil.  ĎAKUJEME!
  • 26.11.2018 | Aktuality

    Študentská kvapka krvi

    Darovanie krvi je humánnym skutkom, ktorý napomáha zachraňovať životy iných. Od 15.10.2018 do 16.11.2018 na všetkých transfúznych oddeleniach prebiehala Študentská kvapka krvi.   Vo Vranovskej nemocnici počas tohto obdobia 77 študentov z vranovských stredných škôl navštívilo transfúzne oddelenie. Po konzultácii s lekárom 63 študentov krv darovalo. Z toho 38 boli prvodarcovia a 25 študentov darovalo opakovane. 14  študentov pred…
  • 03.08.2022 | Aktuality

    Piknik v tráve s laktačnou poradkyňou v nemocnici v Žiari nad Hronom

    Pri príležitosti Svetového týždňa dojčenia usporiadala nemocnica Svet zdravia v Žiari nad Hronom piknik v tráve. Podpora dojčiacich mamičiek Príjemného posedenia v parku sa zúčastnili budúce mamičky a mamičky s malými detičkami. S profesionálnou laktačnou poradkyňou Bc. Martinou Babiakovou diskutovali o trendoch v dojčení, technikách, správnej životospráve, a bežných problémoch mamičiek v súvislosti s laktáciou. Diskusiu o…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)