Prejsť na obsah

Súťaž vo varení guláša v Žiari nad Hronom

Nemocnica Svet zdravia v Žiari nad Hronom sa zapojila do súťaže vo varení guláša na Beer festivale v Žiari nad Hronom. So svojím chutným gulášom sa personál nemocnice umiestnila na 3.mieste. Hoci počasie doprialo práve v tento deň veľa dažďa, súťažiacich to neodradilo. Dobrá nálada, krásne vône a chuť zvíťaziť bola v každom tíme.

25.08.2022

Nemocnica Svet zdravia v Žiari nad Hronom sa zapojila do súťaže vo varení guláša na Beer festivale v Žiari nad Hronom.

So svojím chutným gulášom sa personál nemocnice umiestnila na 3.mieste. Hoci počasie doprialo práve v tento deň veľa dažďa, súťažiacich to neodradilo. Dobrá nálada, krásne vône a chuť zvíťaziť bola v každom tíme.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 18.09.2019 | Aktuality

    Pacientom v topoľčianskej nemocnici sa budú venovať dobrovoľníci

    Prečítajú im noviny, vypočujú trápenia, zahrajú sa spoločenské hry alebo len budú mlčky nablízku. Pacientom v Nemocnici Svet zdravia Topoľčany budú chvíle strávené v nemocnici spríjemňovať dobrovoľníci. Topoľčianska nemocnica dnes totiž slávnostne odštartovala projekt dobrovoľníckych centier Krajší deň a stala sa tak jedenástou v sieti Svet zdravia, ktorá sa doň oficiálne zapojila. Ambasádorom Krajšieho dňa…
  • 29.06.2020 | Aktuality

    V rimavskosobotskej nemocnici sa stretli neurológovia

    Druhý ročník odbornej konferencie pod názvom Neurologický deň zrealizovala pani primárka neurologického oddelenia Nemocnice Svet zdravia Rimavská Sobota MUDr. Erika Zacharová v spolupráci so spoločnosťou SOLEN, s.r.o..   Konferencia sa konala 25. 6. 2020 vo Hviezdnom dome v Rimavskej Sobote. Odborníci z celého Slovenska sa venovali hlavným témam epilepsie a spánkovej medicíny. Na praktických príkladoch poukázali…
  • 06.06.2016 | Aktuality

    Pôrodná asistentka z Galanty dostala ocenenie Biele srdce

    Slovenská komora sestier a pôrodných asistentiek udeľovala sestrám a pôrodným asistentkám ocenenie Biele srdce pri príležitosti Medzinárodného dňa sestier 2016. Slávnostné odovzdávanie významného ocenenia BIELE SRDCE sa uskutočnilo v hoteli Saffron 20. mája 2016.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)