Prejsť na obsah

Poďakovanie primátorovi mesta Rožňava

Dovoľujeme si vyjadriť úprimné poďakovanie Michalovi Domikovi, primátorovi mesta Rožňava, za štedrý sponzorský dar – lavičky do nemocničného parku. Tie budú slúžiť svojmu účelu a pacientom spríjemnia pobyt v nemocnici.

16.03.2022

Dovoľujeme si vyjadriť úprimné poďakovanie Michalovi Domikovi, primátorovi mesta Rožňava, za štedrý sponzorský dar – lavičky do nemocničného parku.

Tie budú slúžiť svojmu účelu a pacientom spríjemnia pobyt v nemocnici.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 11.06.2019 | Aktuality

    Galantská nemocnica dostala pre novorodencov monitory dychu

    Novorodenecké oddelenie Nemocnice Svet zdravia Galanta dostalo od Nadácie Križovatka desať monitorov dychu. Tie kontrolujú dýchanie dieťaťa a varujú v prípade jeho ohrozenia. Nadácia chce takto pomôcť predchádzať Syndrómu náhleho úmrtia dojčiat (SIDS). Monitory si môžu mamičky z nemocnice aj požičať domov.   „Monitory dychu nám pomáhajú v skoršom čase odhaliť u novorodenca problém s…
  • 04.10.2019 | Aktuality

    Rožňavská nemocnica slávnostne otvorila nové ambulantné FRO

    Pacienti po úrazoch, s ochoreniami pohybovej či nervovej sústavy či športovci dostanú v Nemocnici Svet zdravia Rožňava nové služby v novom prostredí.   Rožňavská nemocnica totiž posledné týždne rekonštruovala svoje priestory, nakupovala nové medicínske prístroje a dnes slávnostne otvorila úplne novú  ambulantnú časť fyziatricko-rehabilitačného oddelenia. Urobila tak za účasti dvoch špeciálnych hostiek, rodáčiek z Rožňavy – speváčky…
  • 21.12.2018 | Aktuality

    V michalovskej nemocnici prišiel na svet 1000. novorodenec

    18. decembra 2018 prišiel na svet v novej michalovskej nemocnici 1000 novorodenec.   Je ním dievčatko Sofia, ktorá sa narodila 35-ročnej mamičke Adriáne z Michaloviec ako prvé dieťatko. Obom prajeme pevné zdravie a spokojné prežitie vianočných sviatkov!

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)