Prejsť na obsah

Podpora od spoločnosti Kaufland pre humenskú nemocnicu

Spoločnosť Kaufland Slovensko, vyjadrila vďaku a podporu zdravotníkom  nemocnice A. Leňa v Humennom.   Paleta s trvanlivými potravinami – džús, káva, čaj, sušienky, oriešky, tyčinky dodala energiu na pracoviskách, ktoré sú momentálne najviac vyťažené. V mene celého kolektívu humenskej nemocnice chceme úprimne poďakovať za podporu, ktorú nám týmto spôsobom prejavili.

15.03.2021

Spoločnosť Kaufland Slovensko, vyjadrila vďaku a podporu zdravotníkom  nemocnice A. Leňa v Humennom.

 

Paleta s trvanlivými potravinami – džús, káva, čaj, sušienky, oriešky, tyčinky dodala energiu na pracoviskách, ktoré sú momentálne najviac vyťažené.

V mene celého kolektívu humenskej nemocnice chceme úprimne poďakovať za podporu, ktorú nám týmto spôsobom prejavili.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 02.03.2015 | Aktuality

    Novým primárom chirurgického oddelenia nemocnice v Spišskej Novej Vsi je MUDr. Jaroslav Barla

    Prišiel z Chirurgickej kliniky FNsP Prešov, má atestáciu z chirurgie I. a II. Stupňa a viaceré certifikované školenia v oblasti brušnej a hrudníkovej chirurgie absolvoval na Slovensku a v Česku. „Na chirurgické oddelenie nemocnice v Spišskej Novej Vsi prichádzam s ambíciou pomôcť skvalitniť poskytovanú zdravotnú starostlivosť pre obyvateľov celého regiónu. Budem sa snažiť o zmodernizovanie…
  • 25.10.2022 | Aktuality

    Poďakovanie spoločnosti FoodStar s.r.o. Žiar nad Hronom

    Vedenie žiarskej nemocnice poďakovalo spoločnosti FoodStar s.r.o. za dar v podobe 5 000ks respirátorov FFP2 pre zamestnancov nemocnice v celkovej hodnote 16 000,- €. Respirátory sú v nemocnici veľmi dôležité, pomáhajú nám chrániť zdravie pacientov, ale aj zamestnancov. Ďakujeme.
  • 10.02.2020 | Aktuality

    Valentínska kvapka krvi v Trebišove

    Príďte darovať to najcennejšie, pomôžte zachrániť život.   14. FEBRUÁR 2020 HEMATOLOGICKO-TRANSFÚZNE ODDELENIE NEMOCNICA TREBIŠOV, 2. POSCHODIE   Príďte darovať to najcennejšie, pomôžte zachrániť život. Pri príležitosti sviatku sv. Valentína, máme pre páry pripravené prekvapenie. Tešíme sa na Vás. Bližšie informácie o podmienkach darovania nájdete na stránkach Hematologicko-transfúzneho oddelenia

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)