Prejsť na obsah

Poďakovanie pre COVID oddelenie dunajskostredskej nemocnice

Poďakovanie od pána Bindcsa Lászla a jeho kolegu Gála Zsolta pre COVID oddelenie.   Dňa 12. 3. 2021, prišiel pán Bindics László poďakovať tímu zdravotníkov, ktorý sa oňho staral na COVID oddelení. Chcel ich potešiť malým občerstvením, ktoré doručil do dunajskostredskej nemocnice. Ďakujeme.

12.03.2021

Poďakovanie od pána Bindcsa Lászla a jeho kolegu Gála Zsolta pre COVID oddelenie.

  Dňa 12. 3. 2021, prišiel pán Bindics László poďakovať tímu zdravotníkov, ktorý sa oňho staral na COVID oddelení. Chcel ich potešiť malým občerstvením, ktoré doručil do dunajskostredskej nemocnice. Ďakujeme.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 24.09.2018 | Aktuality

    Trebišovská nemocnica zriadila pre pacientov komunitné miestnosti

    Nemocnica Svet zdravia Trebišov počas letných mesiacov búrala a rekonštruovala svoje priestory a dnes oficiálne otvorila svoje prvé komunitné nemocničné miestnosti. Pacienti v nich nájdu priestor, kde môžu relaxovať s knihou alebo hudbou či tráviť čas s príbuzným v príjemnom prostredí. Dosiaľ nič podobné v nemocnici neexistovalo a aj v rámci siete nemocníc Svet zdravia…
  • 07.12.2018 | Aktuality

    Mikuláš ani tento rok nezabudol na nemocnicu Svidník

    Sv. Mikuláš bol známy už počas svojej mladosti cez svoju dobročinnosť. Tá sa traduje v jeho mene dodnes. To sa potvrdilo aj dnešný deň – 6. decembra, keď Mikuláš prechádzal v doprovode anjelov, čertov pomedzi všetkých pacientov nemocnice Svidník.   Všetky hospitalizované deti dostali od Mikulášových pomocníkov sladké balíčky, bez ohľadu nato, či počas roka…
  • 09.05.2018 | Aktuality

    Oslava 80. narodenín v Špecializovanom zariadení

    Dňa 2. mája 2018 svoje krásne životné jubileum 80 rokov svojho života oslávila pani Helena Gulová.   Prijímanie gratulácií od klientov a zamestnancov zariadenia sa uskutočnilo na izbe, nakoľko zdravotný stav pani Gulovej neumožnil opustiť svoju izbu. Pani Gulovej želáme hlavne pevné zdravie a hojné Božie požehnanie.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)