Prejsť na obsah

Dar od Občianskeho združenia „RÉMA“

„RÉMA“ občianske združenie, v zastúpení štatutárom Romanom Lencsésom, darovalo pre nemocnicu Galanta automatickú práčku a mopy.   Tieto praktické dary budú mať v našej nemocnici svoje každodenné využitie. Veľmi pekne ďakujeme celému občianskemu združeniu!

15.01.2021

„RÉMA“ občianske združenie, v zastúpení štatutárom Romanom Lencsésom, darovalo pre nemocnicu Galanta automatickú práčku a mopy.

 

Tieto praktické dary budú mať v našej nemocnici svoje každodenné využitie. Veľmi pekne ďakujeme celému občianskemu združeniu!

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 07.04.2024 | Aktuality

    Deň lekárov v topoľčianskej nemocnici

    V topoľčianskej nemocnici sme si pripomenuli Deň lekárov. Na slávnostnom podujatí za účasti generálneho riaditeľa siete Penta Hospitals Slovensko Radoslava Čuhu a riaditeľa topoľčianskej nemocnice Viktora Dudáša sme poblahoželali lekárom za ich každodennú prácu, ktorú odvádzajú pre pacientov. 👏 Zároveň sme ocenili aj kolegov z radov lekárov, ktorí dosiahli pracovné jubileá.
  • 08.04.2021 | Blog

    Kedy je vhodné riešiť chyby detskej chôdze?

    Chôdza sa u každého dieťaťa vyvíja veľmi individuálne. Vývoj chôdze súvisí s celkovým dozrievaním centrálnej nervovej sústavy, so vzpriamovaním a vývojom koordinácie pohybov a rovnováhy. Pre dieťa je zvládnutie chôdze dôležitým medzníkom. Dá sa odnaučiť zlú chôdzu? Môže ísť o príznak ochorenia? Aj na tieto otázky odpovedala MUDr. Dana Jurečková, hlavná lekárka siete Svet zdravia pre pediatriu…
  • 13.06.2013 | Aktuality

    Väčší komfort na operačnej sále v rožňavskej nemocnici

    Oddelenie centrálnych operačných sál získalo vďaka akcionárovi nový chirurgický stôl. Rožňavská nemocnica, člen siete nemocníc Svet zdravia získala moderný röntgenový operačný stôl, ktorý funguje na základe elektromechanického ovládania. Jeho mobilná základňa je v tvare písmena „Y“, čo umožňuje lepší prístup chirurga k pacientovi. Využíva sa predovšetkým v oblasti všeobecnej chirurgie, urológie, gynekológie, ortopédie, traumatológie a oftalmológie.. „Nový…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)