Prejsť na obsah

Hrdí darcovia krvi na Zemplínskej Šírave

K vrcholom letnej sezóny motorkárov patrí Medzinárodný Motozraz Sveta motocyklov na Zemplínskej Šírave. Jeho piatkovou dopoludňajšou súčasťou je naša mobilná odberová jednotka.   Pri vstupe do odberovej miestnosti našich kolegov z hematologicko – transfuziologického oddelenia už od rána očakávali pravidelní darcovia krvi – motorkári, ktorých bolo napokon 26. Ďakujeme za ich podporu a už tradične sa vidíme…

24.08.2018

K vrcholom letnej sezóny motorkárov patrí Medzinárodný Motozraz Sveta motocyklov na Zemplínskej Šírave. Jeho piatkovou dopoludňajšou súčasťou je naša mobilná odberová jednotka.

  Pri vstupe do odberovej miestnosti našich kolegov z hematologicko – transfuziologického oddelenia už od rána očakávali pravidelní darcovia krvi – motorkári, ktorých bolo napokon 26. Ďakujeme za ich podporu a už tradične sa vidíme aj budúci rok!

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 09.12.2019 | Aktuality

    Onkologické oddelenie navštívil Mikuláš

    Tím onkológie pripravil pre svojich pacientov úžasné prekvapenie. Pod vedením primárky Hermanovej zorganizovali Mikulášske dopoludnie plné úsmevov a drobných sladkostí. Pacientov tak čakal obrovský balík povzbudivých slov a veríme, že aj touto cestou sme im tento sviatočný deň aspoň trocha spríjemnili.
  • 27.07.2017 | Blog

    Vhodné a nevhodné pohyby pre chrbticu

    Nie každý pohyb, ktorý vykonáme, je dobrý pre našu chrbticu. Absolútne nevhodné pre chrbticu sú všetky prudké a švihové pohyby.   Pohyby, ktoré najviac zaťažujú chrbticu Rotačné pohyby spojené so záťažou vo zvislej osi chrbtice najviac zaťažujú medzistavcovú platničku. Tieto pohyby zabezpečujú krčná a hrudná chrbtica. Pričom krížová by mala ostať stabilná a pevná ako oporný pilier…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)