Prejsť na obsah

Materiálne vybavenie dobrovoľníckeho centra – Projekt podporený z rozpočtu PSK

Cieľom projektu bolo materiálne vybavenie dobrovoľníckeho centra Krajší deň, ktoré pracuje pod záštitou Nemocnice A. Leňa Humenné a.s.. Prijímateľom dobrovoľníckych služieb sú pacienti hospitalizovaní na oddelení dlhodobo chorých a detskí pacienti hospitalizovaní na detskom oddelení.   Zhodnotenie splnenia cieľov projektu Nákupom hračiek a spoločenských hier získali dobrovoľníci pomôcky, ktoré využijú pri svojich aktivitách na oddelení,…

30.11.2020

Cieľom projektu bolo materiálne vybavenie dobrovoľníckeho centra Krajší deň, ktoré pracuje pod záštitou Nemocnice A. Leňa Humenné a.s.. Prijímateľom dobrovoľníckych služieb sú pacienti hospitalizovaní na oddelení dlhodobo chorých a detskí pacienti hospitalizovaní na detskom oddelení.

 

Zhodnotenie splnenia cieľov projektu

Nákupom hračiek a spoločenských hier získali dobrovoľníci pomôcky, ktoré využijú pri svojich aktivitách na oddelení, kde sa spoločne s deťmi hrajú, tvoria, aktívne trávia popoludňajší čas počas hospitalizácie.

V spolupráci s rehabilitačným pracovníkom nemocnice sú dobrovoľníci nápomocní aj pri aktivizácii pacientov na oddelení dlhodobo chorých. Obľúbené sú tvorivé dielne pri ktorých precvičujú jemnú motoriku, aromaterapia, muzikoterapia.

V rámci plánovaných nákladov sa nám podarilo nakúpiť hračky, spoločenské hry, úložné boxy, relaxačné kreslo, reproduktor, magnetofón, rehabilitačné pomôcky, aromadifuzér.

Tento projekt sa realizoval vďaka podpore Prešovského samosprávneho kraja s cieľom zvýšiť kvalitu poskytovaných dobrovoľníckych služieb.

Realizátor projektu: Nemocnica A. Leňa a.s. Humenné – Dobrovoľnícke centrum Krajší deň

Štatutárny zástupca: MUDr. Jaroslav Marčišin

E-mail: jaroslav.marcisin@pentahospitals.sk

Termín projektu: 31. 3. 2020 – 31. 10. 2020

Schválená dotácia: 800,- eur

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 21.09.2018 | Aktuality

    Opekačka pre klientov Špecializovaného zariadenia

    Na 12. september sme pre našich klientov pripravili dlho očakávanú a vytúženú opekačku. Počasie nám prialo, slniečko krásne hrialo. Chuťové poháriky prebudila šíriaca sa vôňa opekaných špekáčikov, na ktorých si naši klienti s radosťou pochutnali. O dobrú náladu a úsmev na tvári sa postarala ľudová hudba a známe piesne, ktoré klientov rozospievali a niektorých aj roztancovali. Tešilo nás, že sme…
  • 20.10.2017 | Aktuality

    Nemocnica na „žiarskom jarmoku“

    Tento rok si žiarska nemocnica už po druhýkrát rozložila svoj stan na vyhľadávanom jarmoku v Žiari nad Hronom, pričom ponúkané služby ako meranie tlaku a glykémie v krvi rozšírila aj o hygienu rúk. Nemocničná epidemiologička vysvetľovala záujemcom správnu techniku umývania rúk. Žiarsky jarmok sa tento rok konal v piatok 13. a sobotu 14. októbra. Išlo…
  • 06.12.2022 | Aktuality

    Mikuláš v našej nemocnici Svet zdravia Galanta

    Ani v galantskej nemocnici Mikuláš nezabudol na deti, ktoré tento obľúbený sviatok museli stráviť v nemocnici. Detičky sa potešili, aj zarecitovali a zaspievali a Mikuláš im nakoniec dal sladkú odmenu. Čert odišiel opäť s dlhým nosom 🙂 .

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)