Prejsť na obsah

Dar od Nadácie Križovatka pre topoľčiansku nemocnicu

Do topoľčianskej nemocnice dorazil veľký dar pre našich najmenších – 130 balíkov plienok Pampers.   Vedenie nemocnice, novorodenecké oddelenie, ako aj tí najmenší a najzraniteľnejší z celého srdca Nadácii Križovatka ďakujú.

18.05.2020

Do topoľčianskej nemocnice dorazil veľký dar pre našich najmenších – 130 balíkov plienok Pampers.

 

Vedenie nemocnice, novorodenecké oddelenie, ako aj tí najmenší a najzraniteľnejší z celého srdca Nadácii Križovatka ďakujú.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 20.06.2018 | Aktuality

    Zdravotní klauni v nemocnici Galanta

    Na Pediatrickom oddelení Nemocnice s poliklinikou Sv. Lukáša Galanta, a. s. 12. júna 2018 klaunovali „zdravotní klauni“ z občianskeho združenia Červený nos pre všetky hospitalizované deti na tomto oddelení. Dobrou náladou a smiechom prispeli k ich psychickej pohode v nemocničnom prostredí a zároveň aj k zlepšeniu ich celkového zdravotného stavu.
  • 06.04.2020 | Aktuality

    Trebišovská nemocnica má COVID oddelenie

    Nemocnice siete Svet zdravia, vrátane trebišovskej nemocnice, po vyhlásení núdzového stavu pre lôžkové zdravotnícke zariadenia aktivovali svoje pandemické plány a reprofilizovali vybrané časti lôžkových oddelení na COVID oddelenia.   „Ide o takzvané červené zóny lôžkových častí oddelení, ktoré slúžia na hospitalizáciu pacienta s podozrením na koronavírus. Pacient je v tejto izolovanej časti oddelenia hospitalizovaný do okamihu finálneho výsledku…
  • 19.10.2022 | Aktuality

    Redaktorka Lucia: Jeden deň som nahrávala o rakovine prsníkov rozhovor, o pár dní na to oznamovali diagnózu mne

    Jej život sa zastavil a začal sa točiť len okolo nemocnice, vyšetrení a liekov minulý rok v októbri. Lucia pracuje ako redaktorka v rádiu približne päť rokov. V rámci svojej práce sa pravidelne v októbri venuje aj téme ženského zdravia a šírenia myšlienky dôležitosti prevencie rakoviny prsníkov a jej včasnej diagnostike. Sama prehliadky absolvovala pravidelne a nikdy by jej nenapadlo,…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)