Prejsť na obsah

Sladké potešenie pre nemocnicu Galanta

Občianske združenie Templars Slovakia sa rozhodlo potešiť zamestnancov Nemocnice Galanta a donieslo do nemocnice množstvo sladkého a slaného pečiva.   Rozhodli sa spríjemniť deň všetkým, ktorí stoja v prvej línii a denne sú vystavovaní neľahkej aktuálnej situácii. Zamestnanci s radosťou prijali darček, za čo veľmi pekne ďakujeme občianskemu združeniu, s ktorým veľmi radi a pravidelne…

08.04.2020

Občianske združenie Templars Slovakia sa rozhodlo potešiť zamestnancov Nemocnice Galanta a donieslo do nemocnice množstvo sladkého a slaného pečiva.

 

Rozhodli sa spríjemniť deň všetkým, ktorí stoja v prvej línii a denne sú vystavovaní neľahkej aktuálnej situácii. Zamestnanci s radosťou prijali darček, za čo veľmi pekne ďakujeme občianskemu združeniu, s ktorým veľmi radi a pravidelne spolupracujeme.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 14.09.2017 | Aktuality

    Naše motto: „V zdravom tele zdravý duch“

    V súčasnej dobe sa joge úspešne venuje nespočetné množstvo ľudí. Ide o prastaré indické učenie, ktoré učí súhre tela a duše formou jemného spevňovania tela, telesnými cvičeniami skombinované s dýchacími technikami a meditáciou. Zdravotných faktorov, prečo cvičiť jogu, je viac. V prvom rade je joga prirodzeným zabijakom stresu, odpútava pozornosť cvičiacich od každodenných starostí a…
  • 16.11.2022 | Aktuality

    Vo Vranovskej nemocnici maturanti zažili netradičnú stužkovú slávnosť

    Na hematologicko-transfúziologickom oddelení v Nemocnici Svet zdravia Vranov nad Topľou maturanti zažili aj inú, netradičnú stužkovú. 29 študentov Obchodnej akadémie vo Vranove nad Topľou a Gymnázia Cyrila Daxnera sa spojilo pre dobro veci a spoločne darovali krv. Nechýbalo slávnostné privítanie, občerstvenie, odznaky, fotenie, či živá hudba v podaní zamestnancov nemocnice. VŠETKÝM DARCOM SRDEČNE ĎAKUJEME!

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)