Prejsť na obsah

Darčeky pre najmenších pacientov v nemocnici Svet zdravia Rožňava

Šikovné žienky z celého Slovenska spojili svoje sily a uháčkovali svojpomocne množstvo diek za účelom ich venovania do nemocníc, detských domovov či domovov dôchodcov vrámci charitatívnej akcie Maratón Dobrej Vôle. Kúpou vlny bolo možné finančne prispieť chorým detičkám a aspoň čiastočne im uľahčiť poplatky za rôzne liečebné procedúry. Vďaka tomuto krásnemu projektu Nemocnica Svet zdravia…

04.06.2019

Šikovné žienky z celého Slovenska spojili svoje sily a uháčkovali svojpomocne množstvo diek za účelom ich venovania do nemocníc, detských domovov či domovov dôchodcov vrámci charitatívnej akcie Maratón Dobrej Vôle.

Kúpou vlny bolo možné finančne prispieť chorým detičkám a aspoň čiastočne im uľahčiť poplatky za rôzne liečebné procedúry. Vďaka tomuto krásnemu projektu Nemocnica Svet zdravia Rožňava s veľkou srdečnosťou prijala deky na oddelenia pediatrie a neonatológie. Naši najmenší pacienti boli obdarovaní taktiež háčkovanými papučkami, čiapočkami, hračkami i pomôckami na tvorivú činnosť.

Všetkým, ktorí sa podieľali na tvorbe tohto krásneho daru, MUDr. Dušan Suchý, riaditeľ nemocnice, veľmi pekne ďakuje. Rovnako sa teší celý personál, že existujú ľudia, ktorí nezištne pomáhajú a do každého výrobku venujú nielen svoj čas, ale i kus svojho srdca.

Ďakujeme aj hlavným organizátorom Colorfullmadeshop, s.r.o., MIREM Plešivec a hlavnému sponzorovi – Obecný úrad Plešivec!

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 25.08.2021 | Blog

    Máte pocit nafúknutého brucha?

    Meteorizmus sa používa v laickej populácii, ako aj v odbornej medicínskej terminológii. Vo všeobecnosti vyjadruje zvýšenú tvorbu, resp. prítomnosť plynu v tráviacej trubici, hlavne v črevách. Meteorizmus sa používa ako výraz pre pocit nafúknutého brucha alebo pre stav, kedy sa pacient cíti, že je nafúknutý. Pocit nafúknutého brucha Pri tejto diagnóze môže ísť o pacientov…
  • 16.12.2016 | Aktuality

    Nemocnica v Dunajskej Strede má nové fyziatricko-rehabilitačné oddelenie

    Nemocnica Svet zdravia Dunajská Streda dnes oficiálne uviedla do prevádzky novú ambulantnú časť fyziatricko-rehabilitačného oddelenia. To bolo vybudované v nových priestoroch poliklinickej časti nemocnice. Nové zázemie poskytuje pacientom oveľa komfortnejšie prostredie s dôrazom na ich súkromie. Moderné prístrojové vybavenie má zabezpečiť kvalitnejšiu liečbu, ktorá bude navyše vďaka nim odteraz pre pacientov pocitovo príjemnejšia. Ako prví…
  • 09.05.2023 | Aktuality

    Deň matiek s krajším dňom v nemocnici Rožňava

    Pri príležitosti sviatku -  Deň Matiek sme s našimi dobrovoľníčkami výrabali malé darčeky - srdiečka či  kvety z farebného krepového papiera. Atmosféra bola príjemná, družná, strávili sme spolu pekné popoludnie. 

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)