Prejsť na obsah

Darčeky pre najmenších

Každý dar si nesmierne vážime, no obdarovanie našich najmenších a najzraniteľnejších pacientov si vážime o to viac. Ďakujeme Dominikovi Demkovi a Mirke Tobiášovej za milé prekvapenie.

19.04.2024

Každý dar si nesmierne vážime, no obdarovanie našich najmenších a najzraniteľnejších pacientov si vážime o to viac. Ďakujeme Dominikovi Demkovi a Mirke Tobiášovej za milé prekvapenie.   

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 28.09.2021 | Aktuality

    Deň vďačnosti ochrancom zdravia pacientov vo vranovskej nemocnici

    Vďačnosť, rovná sa spokojnosť. Sme radi, že sme na Svetový deň vďačnosti mohli úprimne poďakovať tým, ktorí svoju spokojnosť v práci dokazujú aj počtom odpracovaných rokov v našej nemocnici. Vo Vranovskej nemocnici sa 21.september, sviatok ostatných zdravotníckych pracovníkov, niesol v slávnostnom duchu. Kolegovia z jednotlivých oddelení nám v krátkych príspevkoch priblížili svoju prácu a jej význam. Vo…
  • 13.01.2022 | Aktuality

    Novoročné prianie v humenskej nemocnici

    V prvých dňoch Nového roka navštívil oddelenia nemocnice v Humennom riaditeľ nemocnice spolu s námestníkmi.   Poďakovali sa všetkým zamestnancom za zvládnutie predchádzajúceho roka a popriali zdravý a úspešný rok 2022.
  • 12.12.2017 | Aktuality

    Dar od spoločnosti TESCO STORES pediatrickému oddeleniu Všeobecnej nemocnice v Žiari nad Hronom

    Spoločnosť TESCO STORES pobočka Žiar nad Hronom darovala pediatrickému oddeleniu Všeobecnej nemocnice v Žiari nad Hronom vecný dar.   Dňa 05.12.2017 riaditeľ žiarskeho hypermarketu Ľuboš Jakubík odovzdal riaditeľovi nemocnice Branislavovi Jaďuďovi dar vo forme detského oblečenia. Venované oblečenie ako pyžamká, body, tričká budú využité detskými pacientami pediatrického a neonatologického oddelenia nemocnice. „Veľmi nás teší, že spoločnosť…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)