Prejsť na obsah

Darovanie kníh na pediatriu

Vydavateľstvo Pitypang, v rámci projektu na podporu rodiny s deťmi darovalo knižky pediatrickému oddeleniu Nemocnice Penta Hospitals Dunajská Streda. Cieľom tejto iniciatívy je priniesť deťom, ktoré sú hospitalizované, chvíle oddychu a radosti. 

07.12.2023

„Chceme, aby deti, ktoré sú v nemocnici, mali možnosť tráviť čas s knihami a rozprávkami. Čítanie im môže pomôcť odpútať sa od reality a spoznať nové svety. Veríme, že knižky z nášho vydavateľstva im prinesú radosť a potešenie,“ uviedol  riaditeľ vydavateľstva Pitypang, Kovács Barnabás. 

Sme veľmi radi, že sme mohli podporiť túto iniciatívu. Čítanie je dôležitou súčasťou života každého dieťaťa a veríme, že knižky z vydavateľstva Pitypang pomôžu deťom spríjemniť chvíle počas hospitalizácie.

Deti sa z nich veľmi tešili a hneď sa do nich pustili. 

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 14.01.2021 | Aktuality

    Lekárka radí: Čo treba vedieť o očkovaní proti COVID-19?

    Na Slovensku sa začalo s očkovaním proti ochoreniu COVID-19 mRNA vakcínou. Pre koho je vhodné a treba sa niečoho báť? Aj to vysvetľuje MUDr. Katarína Varechová z ambulancie všeobecného lekára Nemocnice Svet zdravia Michalovce. O vakcíne Comirnaty, ktorá je aktuálne dostupná, jej zložení a mechanizme účinku sú dnes voľne dostupné informácie a pacienti, ktorí majú…
  • 19.02.2021 | Aktuality

    Očkovanie učiteľov bude aj na pôde svidníckej nemocnice

    Počas víkendu sa spúšťa očkovanie učiteľov do 55 rokov vakcínou AstraZeneca aj vo vakcinačných centrách nemocníc siete Svet zdravia.   Od soboty 20. februára pedagogických zamestnancov začínajú očkovať v nemocnici v Spišskej Novej Vsi a v Železničnej nemocnici Košice. Od pondelka 22. februára sa do vakcinácie učiteľov zapojí aj ďalších 12 nemocníc siete Svet zdravia,…
  • 06.06.2016 | Aktuality

    Pôrodná asistentka z Galanty dostala ocenenie Biele srdce

    Slovenská komora sestier a pôrodných asistentiek udeľovala sestrám a pôrodným asistentkám ocenenie Biele srdce pri príležitosti Medzinárodného dňa sestier 2016. Slávnostné odovzdávanie významného ocenenia BIELE SRDCE sa uskutočnilo v hoteli Saffron 20. mája 2016.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)