Prejsť na obsah

Pitný režim pre pacientov nemocnice Svet zdravia Trebišov

V nemocnici Svet zdravia Trebišov začal ojedinelý projekt „Pitný režim pre našich pacientov“, ktorého cieľom je zlepšiť poskytovanie starostlivosti o našich pacientov prostredníctvom podpory prijímania dostatku tekutín, a to najmä teraz, počas letných horúčav. Tento nápad sa po dôslednom plánovaní pretavil do skutočnosti a od dnešného piatka môžete stretnúť na chodbách nemocnice dve príjemné a…

17.07.2017

V nemocnici Svet zdravia Trebišov začal ojedinelý projekt „Pitný režim pre našich pacientov“, ktorého cieľom je zlepšiť poskytovanie starostlivosti o našich pacientov prostredníctvom podpory prijímania dostatku tekutín, a to najmä teraz, počas letných horúčav.

Tento nápad sa po dôslednom plánovaní pretavil do skutočnosti a od dnešného piatka môžete stretnúť na chodbách nemocnice dve príjemné a usmievavé dievčatá, ktoré ponúkajú pacientom čakajúcim na vyšetrenia vodu, čaj alebo kávu.

Túto službu poskytujeme pre našich pacientov zadarmo a s radosťou. I napriek skutočnosti, že sa projekt spustil len dnes, u pacientov vidíme pozitívne odozvy a príjemné slová uznania a podpory.

Veríme, že náš nápad bude mať čoraz viac pozitívnych reakcií a tešíme sa, že vieme potešiť a spríjemniť deň našim pacientom aj takouto formou, pretože nám skutočne záleží na tom, aby sa v trebišovskej nemocnici cítili komfortne a príjemne.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 20.06.2018 | Aktuality

    Vaše lieky

    Viete, že v trebišovskej nemocnici Vám dávkujú lieky zdravotníci vo farebných tričkách – VAŠE LIEKY?   Upútať pacienta bol hlavný dôvod na zavedenie farebného oblečenia. Pri svojej činnosti dávkovania liekov sú zdravotníci nerušení a pacienti trpezliví, keďže vidia, že VAŠE LIEKY sú na ceste k nim.
  • 05.12.2017 | Prevencia

    Zhubný nádor kože – malígny melanóm

    Na našej pokožke môžete pozorovať niekoľko anomálií alebo útvarov. Rozoznávame pigmentované – znamienka a nepigmentované. V prípade, že chcete znížiť riziko vzniku malígneho zvrhnutia materských znamienok, je potrebné dodržiavať preventívne opatrenia.   Nie všetky znamienka sú nebezpečné, ale každé jedno znamienko môže predstavovať riziko vzniku malígneho melanómu. Preto znamienka, ktoré preukazujú rastovú aktivitu je potrebné…
  • 22.08.2016 | Aktuality

    Nemocnica v Trebišove pozýva na Zemplínsky deň ošetrovateľstva

    Nemocnica Svet zdravia Trebišov Vás pozýva na v poradí už piaty Zemplínsky deň ošetrovateľstva, ktorý sa bude konať 13.októbra 2016 v Mestskom kultúrnom stredisku v Trebišove, so začiatkom o 9:30 hod. Pre potvrdenie účasti na tomto podujatí je potrebné vyplniť záväznú PRIHLÁŠKU . Vypísanú prihlášku je potrebné zaslať na mailovú adresu silvia.kovacova@pentahospitals.sk spolu s potvrdením…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)