Prejsť na obsah

Deň lekárov v dunajskostredskej nemocnici

"Byť lekárom nie je povolanie, ale poslanie." - Martin Luther King Jr.

03.04.2024

Pri príležitosti Medzinárodného dňa lekárov, sme si uctili prácu našich lekárov a poďakovali im za ich obetavosť a profesionalitu.

Slávnostného podujatia sa zúčastnil pán námestník LPS MUDr. Zoltán Horváth a riaditeľka Ing. Sylvia Bock. V príhovore vyzdvihli dôležitosť práce lekárov a vyjadrili im vďaku za ich každodenný prínos k zdraviu pacientov.

Medzi oslavovanými nechýbali ani naši jubilanti, ktorí v tomto roku oslavujú okrúhle pracovné jubileá.

Slávnostné príhovory sme doplnili o príjemné posedenie pri občerstvení, ktoré lekárom poskytlo chvíľku oddychu od pracovných povinností a užiť si spoločnosť kolegov.

Súčasťou osláv Dňa lekárov bola aj spomienka na legendu medicíny MUDr. Veroniku Baculák, ktorá svojimi zásluhami a celoživotným dielom významne prispela k rozvoju medicíny v našom regióne.

Ešte raz ďakujeme všetkým lekárom v Penta Hospitals Dunajská Streda za ich úsilie a za to, že každý deň pomáhajú pacientom !

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 20.11.2020 | Aktuality

    V humenskej nemocnici prevetrali krvinky

    Pri príležitosti dňa študentstva sa v nemocnici A. Leňa v Humennom stretlo viacero prvodarcov aj aktívnych darcov tej najvzácnejšej tekutiny.   Každý prvodarca dostal špeciálny darček v podobe certifikátu, so značkou svojej krvnej skupiny. Samozrejmosťou bolo i občerstvenie v podobe kávy, čaju a drobnej sladkosti. Každému darcovi ďakujeme a vyzývame ďalších, študentov i starších. Lebo práve v tomto období, keď počet darcov klesá…
  • 15.06.2022 | Aktuality

    14.jún – Svetový deň darcov krvi

    Pri príležitosti svetového dňa darcov krvi, ktorý si pripomíname 14.júna, by sme sa chceli poďakovať všetkým darcom, ktorí prišli darovať krv aspoň raz. V humenskej nemocnici sme pri tejto príležitosti ocenili aj elitných darcov krvi. Ďakujeme, že darujete krv a tým aj kúsok seba ostatným, aby si mohli naďalej plniť svoje sny.
  • 20.06.2018 | Aktuality

    Deň detí v trebišovskej nemocnici

    Každoročne realizuje trebišovská nemocnica pre detí svojich zamestnancov atraktívny a zábavný program pri príležitosti MDD. Nebolo tomu inak, ani tento rok.   Počasie prialo a slniečko hrialo. Deti sa zabávali, oslávili svoj sviatok hrami, zbieraním smajlíkov, kúzlovaním s kúzelníkom Gabim, skákaním na nafukovacom hrade a ďalšími úžasnými aktivitami. Špeciálnu pozornosť však venovali psíkom, ktorí ukázali svoju poslušnosť a talent…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.