Prejsť na obsah

Deň lekárov v dunajskostredskej nemocnici

"Byť lekárom nie je povolanie, ale poslanie." - Martin Luther King Jr.

03.04.2024

Pri príležitosti Medzinárodného dňa lekárov, sme si uctili prácu našich lekárov a poďakovali im za ich obetavosť a profesionalitu.

Slávnostného podujatia sa zúčastnil pán námestník LPS MUDr. Zoltán Horváth a riaditeľka Ing. Sylvia Bock. V príhovore vyzdvihli dôležitosť práce lekárov a vyjadrili im vďaku za ich každodenný prínos k zdraviu pacientov.

Medzi oslavovanými nechýbali ani naši jubilanti, ktorí v tomto roku oslavujú okrúhle pracovné jubileá.

Slávnostné príhovory sme doplnili o príjemné posedenie pri občerstvení, ktoré lekárom poskytlo chvíľku oddychu od pracovných povinností a užiť si spoločnosť kolegov.

Súčasťou osláv Dňa lekárov bola aj spomienka na legendu medicíny MUDr. Veroniku Baculák, ktorá svojimi zásluhami a celoživotným dielom významne prispela k rozvoju medicíny v našom regióne.

Ešte raz ďakujeme všetkým lekárom v Penta Hospitals Dunajská Streda za ich úsilie a za to, že každý deň pomáhajú pacientom !

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 04.10.2018 | Aktuality

    Termíny kurzu predpôrodnej prípravy a prehliadky galantskej pôrodnice

    Termíny prípravy rodičky a manžela/partnera/inej blízkej osoby na pôrod na mesiac október.   Najbližší termín: 09.10.2018 – 16:00 hod. V rámci kurzu predpôrodnej prípravy získate množstvo informácií, praktické návyky, a to nielen vy, ale aj váš partner, aby ste ako budúci rodičia spolu zvládli tehotenstvo, pôrod, obdobie šestonedelia a samotnú starostlivosť o vaše bábätko. Odpovieme vám…
  • 24.10.2022 | Aktuality

    Železničná nemocnica v Košiciach skvalitňuje starostlivosť o pacientov

    Železničná nemocnica v Košiciach minulý týždeň podpísala s Univerzitnou nemocnicou L. Pasteura v Košiciach Memorandum o partnerstve a vzájomnej spolupráci. Tento krok je  vyvrcholením spolupráce nemocníc na území Košíc pri poskytovaní zdravotnej starostlivosti v prospech obyvateľov celého kraja, čoho dôkazom  sú aj uplynulé dva pandemické roky. “V krízovej situácii, ako bola pandémia, sme pomáhali s…
  • 05.04.2022 | Nezaradené

    Krajší deň pre deti v žiarskej nemocnici s edukačno-zábavnými videami o žabke

    Hospitalizácia v nemocnici je pre detského pacienta väčšinou veľmi náročná. Vďaka podpore z Grantu Nadácie Penta Investments vznikli krásne edukačno-zábavné videá o žabke, ktoré spríjemnia čas detským pacientom počas pobytu na pediatrickom oddelení v nemocniciach Svet zdravia. Videá na oddelení je možné stiahnuť jednoduchým naskenovaním QR kódu do vlastného mobilu, tabletu.  Viac informácií o zábavných videách o žabke…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)