Prejsť na obsah

Deň lekárov v humenskej nemocnici

30. marec si každoročne pripomíname ako Deň lekárov. V humenskej nemocnici sme tento sviatok oslávili o niečo skôr a v slávnostnej atmosfére sme si pripomenuli dôležitosť a význam tohto povolania, ktoré je zároveň aj poslaním. Vedenie nemocnice sa poďakovalo za každodennú neúnavnú a obetavú prácu lekárov a rovnako ocenilo kolegyne, ktoré v tomto roku dosiahli svoje okrúhle pracovné jubileum.

26.03.2024

Tradične za účasti primárov oddelení ako aj jubilujúcich, nechýbalo pohostenie v príjemnej priateľskej nálade, či milý darček pre každého lekára, ktorý im pripomenie tento výnimočný deň.

Naše jubilantky:

MUDr. Slávka Karasová (primár, SVLZ rádiológia) – 20 rokov

MUDr. Oľga Duraniková (lekár, diabetologická ambulancia) – 35 rokov

MUDr. Iveta Ivanková (primár, neurologické oddelenie) – 35 rokov

MUDr. Mária Jusková (lekár, OAIM) – 40 rokov

MUDr. Oľga Varjanová (lekár, neurologické oddelenie) – 40 rokov

MUDr. Mária Vasilová (primár, oddelenie neonatológie) – 50 rokov

Srdečne oceneným blahoželáme a všetkým lekárom ďakujeme, že sa staráte o to najcennejšie čo máme – o naše zdravie.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 21.01.2021 | Aktuality

    Galantská nemocnica zdvojnásobuje zásobu kyslíka pre liečbu COVID pacientov

    Galantská nemocnica od 7. januára poskytuje zdravotnú starostlivosť iba pre pacientov s ochorením COVID-19.   Po prechode do „červeného“ režimu sa výrazne zvýšila spotreba medicinálneho kyslíka, ktorý je kľúčovou súčasťou pri liečbe. V súčasnosti nemocnica disponuje 103 lôžkami s priamym prívodom kyslíka a 10 intenzivistickými lôžkami s umelou pľúcnou ventiláciou. V najbližších dňoch sa má…
  • 07.12.2023 | Aktuality

    Darovanie kníh na pediatriu

    Vydavateľstvo Pitypang, v rámci projektu na podporu rodiny s deťmi darovalo knižky pediatrickému oddeleniu Nemocnice Penta Hospitals Dunajská Streda. Cieľom tejto iniciatívy je priniesť deťom, ktoré sú hospitalizované, chvíle oddychu a radosti. 
  • 24.09.2014 | Aktuality

    Budúce spišské mamičky si v nemocnici môžu sami monitorovať srdiečko svojho dieťatka

    V snahe poskytovať svojim pacientom čo najviac komfortu prichádza sieť nemocníc Svet zdravia s pilotným projektom monitorovania srdcovej činnosti dieťatka samotnou matkou. V nemocnici Svet zdravia Spišská Nová Ves bolo zakúpených 7  prenosných ultrazvukových fetálnych monitorov, pomocou ktorých dokáže monitorovať srdcovú činnosť nenarodeného dieťatka samotná matka kedykoľvek. „Chápeme obavy budúcich mamičiek o svoje dieťatko, preto…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)