Prejsť na obsah

Deň lekárov v nemocnici Penta Hospitals Vranov nad Topľou

Pri príležitosti Dňa lekárov sme usporiadali vedecko-pracovnú schôdzu SLS spolku lekárov vo Vranove nad Topľou, kde sme ocenili aj našich pracovných jubilantov.

03.04.2024

Vedenie nemocnice im poďakovalo za ich každodennú obetavú prácu, za ich prínos, vytrvalosť a za to, že sú vzorom pre svojich kolegov. Podujatie pokračovalo prednáškami našich nových kolegov, pretože poslaním lekára je aj neustále vzdelávanie a odborný rast. Pre ostatných lekárov bolo pripravené malé pohostenie a milé darčeky.  Všetkým lekárom ešte raz srdečne blahoželáme!

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 25.09.2018 | Blog

    Čo si zbaliť do pôrodnice?

    Najkrajšie okamihy života – narodenie dieťatka strávite iste spolu s Vašou najbližšou rodinou, ktorá Vás môže v našej pôrodnici navštevovať podľa Vášho želania. PRE MAMIČKU Pri balení vecí majte na mysli, že Vaši blízki vám môžu priebežne prinášať potrebné veci tak pre Vás, ako aj pre bábätko a nemusíte nosiť všetko naraz. Odporúčame: 2 nočné…
  • 11.03.2022 | Aktuality

    Rekonštrukcia Pediatrického oddelenia Nemocnice Svet zdravia Svidník

    Pediatrické oddelenie Nemocnice Svet zdravia Svidník ponúka rodičom, či iným sprevádzajúcim osobám hospitalizovaného dieťaťa, pobyt na dvoch novovytvorených nadštandardných izbách s vlastným sociálnym zázemím. V rámci rekonštrukčných prác na oddelení bola vynovená a dispozične zmenená aj spoločná kúpeľňa na chodbe pre detských pacientov a vytvorili sme aj samostatnú hygienickú časť pre sprevádzajúce osoby dieťaťa.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.