Prejsť na obsah

Deň lekárov v nemocnici Trebišov

V stredu 3.4.2024 sme si pri príležitosti Medzinárodného dňa lekárov uctili prácu a obetavosť našich lekárov. V úvode im za ich prácu poďakoval riaditeľ nemocnice MUDr. Juraj Bazár a námestník pre LPS MUDr. Peter Hajdu.

01.04.2024

Nezabudli sme aj na jubilantov spomedzi lekárov ktorí boli ocenení za svoju dlhodobú prácu a že sú pre svojich mladších kolegov neraz inšpiráciou.

Príjemná atmosféra pokračovala počas následných raňajok.

Ďakujeme ešte raz všetkým lekárom, ktorí dennodenne pomáhajú svojim pacientom prekonávať zdravotné problémy a cítiť sa lepšie.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 18.05.2022 | Aktuality

    5. výročie otvorenia Dobrovoľníckeho centra Krajší deň v nemocnici Trebišov

    Na oddelení dlhodobo chorých sa pri príležitosti 5. výročia otvorenia Dobrovoľníckeho centra Krajší deň v nemocnici Trebišov uskutočnila akcia, na ktorú boli pozvané dobrovoľníčky Katka, Zuzanka, Boženka a Evička z Denného centra 1 Trebišov, ktoré vykonávajú dobrovoľnícku činnosť od jeho začiatku. Po príhovore a prezentácii na ktorej boli fotky z predchádzajúcich akcií si dobrovoľníčky zaspomínali…
  • 17.05.2019 | Aktuality

    Svidnícka nemocnica znovuotvorila infektologickú ambulanciu

    Nemocnica Svet zdravia Svidník od mája znovuotvorila pre pacientov infektologickú ambulanciu. Jej prevádzka bola pred takmer troma rokmi pozastavená z personálnych dôvodov. Ambulanciu od mája vedie nový lekár MUDr. Martin Kolibáb. Je jedinou ambulanciou tohto typu v širšom regióne a stará sa o pacientov zo Svidníka, Stropkova, Giraltoviec a Bardejova.   MUDr. Martin Kolibáb ukončil…
  • 08.12.2023 | Aktuality

    Mikulášska nádielka v humenskej nemocnici

    Na príchod Mikuláša sa tešia nielen deti, ale aj dospelý. Presvedčili sme sa o tom aj my v humenskej nemocnici. Študenti Strednej zdravotníckej školy v Humennom a Michalovciach spojili svoje hlasy aby vianočnými koledami potešili v tento sviatočný deň hospitalizovaných pacientov.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)