Prejsť na obsah

Deň narcisov v Rožňave

Rožňavská nemocnica sa zapojila v spolupráci s dobrovoľníčkami Strednej zdravotníckej školy do verejno - prospešnej zbierky Deň narcisov a dobrovoľným príspevkom tak podporili krásnu myšlienku pomoci tým, ktorí to najviac potrebujú.

18.04.2024

Rožňavská nemocnica sa zapojila v spolupráci s dobrovoľníčkami Strednej zdravotníckej školy do verejno – prospešnej zbierky Deň narcisov a dobrovoľným príspevkom tak podporili krásnu myšlienku pomoci tým, ktorí to najviac potrebujú.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 19.02.2021 | Aktuality

    Kaufland pomáha

    Spoločnosť Kaufland Slovensko vyjadrila Nemocnici Svet zdravia Michalovce a jej zdravotníkom v prvej línii vďaku v podobe potravín plných energie.   Paleta džúsov, kávy, arašidov, čajov a sušienok sú skvelým zdrojom energie v týchto náročných dňoch. Potravinová podpora putovala na infektológiu, OAMIS, centrálnu triáž pacientov a na reprofilizované pracovisko, kde sú aktuálne hospitalizovaní pacienti s ochorením COVID-19. Ďakujeme!
  • 24.09.2021 | Aktuality

    Primár trebišovskej nemocnice dostal ocenenie TOP lekár na Slovensku

    Primár kožného stacionára Nemocnice Svet zdravia Trebišov MUDr. Ondrej Bobík sa stal TOP lekárom na Slovensku v odbore dermatovenerológia. Titul každoročne udeľuje odborný týždenník Zdravotnícke noviny na základe ankety, v ktorej hlasujú odborníci a čitatelia novín. Cieľom ankety je oceniť výnimočné lekárske osobnosti. V siedmom ročníku lekári siete nemocníc a polikliník ProCare a Svet zdravia spomedzi…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)