Prejsť na obsah

Deň sestier v galantskej nemocnici 2021

V Nemocnici Sv. Lukáša v Galante, rovnako ako v celej sieti nemocníc Svet zdravia a polikliník ProCare, oslavovali sviatok sestier a pôrodných asistentiek. 12. máj je totiž Medzinárodný deň sestier a 5. máj Medzinárodný deň pôrodných asistentiek.   Pri tejto príležitosti vedenie nemocnice poďakovalo svojim sestrám a pôrodným asistentkám za ich každodennú obetavú prácu a potešilo ich…

31.05.2021

V Nemocnici Sv. Lukáša v Galante, rovnako ako v celej sieti nemocníc Svet zdravia a polikliník ProCare, oslavovali sviatok sestier a pôrodných asistentiek. 12. máj je totiž Medzinárodný deň sestier a 5. máj Medzinárodný deň pôrodných asistentiek.

  Pri tejto príležitosti vedenie nemocnice poďakovalo svojim sestrám a pôrodným asistentkám za ich každodennú obetavú prácu a potešilo ich kvetom a malou pozornosťou. Zároveň nemocnica ocenila diplomom a orchideou a tortou sestry a pôrodné asistentky, ktoré pracujú v nemocnici najdlhšie (viac ako 40 rokov) a tiež kolegyne, ktoré dosiahli za obdobie posledného roka (13.5.2020–12.5.2021) v nemocnici svoje okrúhle pracovné jubileum. Sieť tak pokračuje v tradícii, ktorú tento rok v marci zaviedla aj v rámci sviatku lekárov. Nemocnica tak ocenila včera celkovo 28 sestier a pôrodných asistentiek. Celý tento deň sa niesol v duchu Kde je sestra, tam je srdce. V sieti polikliník ProCare a nemocníc Svet zdravia pôsobí 3761 sestier a pôrodných asistentiek. Celkovo včera v sieti ocenili až 404 sestier a pôrodných asistentiek, pričom až 219 z nich pôsobí v zariadeniach 40 a viac rokov a tri sestry oslavovali už 50-ročné pracovné jubileum.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 26.01.2021 | Blog

    Vakcína nemôže spôsobiť ochorenie COVID-19

    Očkovanie zdravotníkov a určených skupín proti ochoreniu COVID-19 mRNA vakcínou je v plnom prúde. Existuje však veľa dezinformácií a hoaxov o vlastnostiach vakcíny alebo prípadných vedľajších účinkoch. Aj vás zaujíma, aký je rozdiel medzi jednotlivými vakcínami, alebo či môžete po vakcíne ochorieť? Odpovede sa dozviete v rade primára OAIM a zároveň námestníka pre liečebno-preventívnu starostlivosť…
  • 07.05.2024 | Aktuality

    Na Domaši sa konal druhý ročník Zemplínskeho dňa gynekológov

    Posledný aprílový deň sa v rekreačnom prostredí Domaša konal druhý ročník Zemplínskeho dňa gynekológov. Zúčastnili sa ho okrem zemplínskych gynekológov z nemocníc a ambulantného sektora aj gynekológovia z celého Slovenska. Hlavným cieľom konferencie bolo stretnúť sa, vypočuť si odborné prednášky a rozvíjať vzájomnú spoluprácu. Konferencia sa konala pod záštitou Nemocnice Penta Hospitals Vranov nad Topľou.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)