Prejsť na obsah

Deň zdravia s Dôverou

Aj keď sa s hodnotou zdravia stretávajú každý deň, zamestnanci Nemocnice Svet zdravia Trebišov dostali možnosť otestovať si to svoje vlastné zdravie a zdravotný stav počas Dňa zdravia s Dôverou. Deň zdravia je každoročne opakovaným podujatím, ktoré sa teší záujmu zamestnancov, sme preto veľmi radi, že aj tento ročník dopadol úspešne. Na zamestnancov čakala možnosť…

04.10.2016

Aj keď sa s hodnotou zdravia stretávajú každý deň, zamestnanci Nemocnice Svet zdravia Trebišov dostali možnosť otestovať si to svoje vlastné zdravie a zdravotný stav počas Dňa zdravia s Dôverou.

DSC_0485.JPG

Deň zdravia je každoročne opakovaným podujatím, ktoré sa teší záujmu zamestnancov, sme preto veľmi radi, že aj tento ročník dopadol úspešne.

Na zamestnancov čakala možnosť celkovej diagnostiky tela, meranie krvného tlaku, hodnoty BMI a meranie saturácie hemoglobínu kyslíkom.

DSC_0477.JPG

Nasledovala analýza a zhodnotenie výsledkov vyšetrení. Za statočnosť pri týchto síce neinvazívnych, ale podrobných vyšetreniach, boli záujemcovia odmenení ovocným balíčkom.

Ďakujeme za spoluprácu Dôvere, zdravotnej poisťovni, ako aj všetkým zúčastnením záujemcom o snahu poznať sám seba, svoje zdravie.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 02.06.2017 | Blog

    Na čo máte nárok v rámci preventívnej prehliadky?

    Základným cieľom Komplexných preventívnych prehliadok je včasná diagnostika začínajúceho ochorenia, ktorá môže zachrániť život alebo výrazne prispieť k zlepšeniu kvality života. Komplexné prehliadky vám ukážu dokonalý obraz o vašom zdraví.   Preventívna prehliadka, ktorá vyplýva zo zákona má svoje štandardy. V rámci nej máte nárok na základné biochemické a laboratórne vyšetrenia. Ďalšie vyšetrenia sa líšia…
  • 14.12.2017 | Aktuality

    Láska, dary a úsmev……to bol náš Mikuláš

    Úprimná radosť, pesničky či riekanky, čakali na Mikuláša, ktorý v týchto dňoch navštívil našich klientov. Ide o obdobie krásnych tradícií, ktoré sa oplatí zachovávať.   O tom, že Mikuláš obdarovával, sa traduje už niekoľko storočí. Prijímatelia „vzorne“ čakali vo dverách na svoj darček. Nebolo možné, aby ho niekto nedostal, lebo sklamanie by bolo veľké. Sladkých balíčkov bol…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)