Prejsť na obsah

Dobrovoľníci z Krajšieho dňa spríjemnili Valentína onkologickým pacientom

Dobrovoľníci z projektu Krajší deň, strávili Valentínske popoludnie na oddelení Onkológie, kde navštívili pacientov priamo na izbách.

16.02.2024

Dobrovoľníčky GPH P. Horova Michalovce už v predstihu ušili srdiečka a naplnili výplňou, kvetom sušenej levandule a láskou.

Takto hotové ich darovali pacientkam a pacientom Onkológie, vypočuli zopár životných príbehov a malým darčekom vyčarovali úsmev na ich tvárach.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 14.11.2019 | Aktuality

    Vranovská nemocnica získala hlavnú cenu EFEKTIA 2019

    Opäť sme získali významné ocenenie za projekt v oblasti energetického hospodárstva. Vranovská nemocnica získala hlavnú cenu Efektia 2019.   Tretí ročník súťaže vyhlásila Asociácia poskytovateľov energetických služieb (APES-SK) a oceňuje najlepšie projekty energetickej efektívnosti vo verejnom aj súkromnom sektore. Nemocnica vo Vranove nad Topľou uspela vďaka úspešnému projektu modernizácie a dosiahnutých úspor v energetickom hospodárstve budovy. Minulý rok…
  • 23.11.2016 | Aktuality

    Zamestnanci nemocnice v Banskej Štiavnici ukázali svoju šikovnosť

    Príjemnú novembrovú stredu, 23. 11. 2016, sa stretli v jedálni bansko-štiavnickej nemocnice na prezentačno-predajnej výstave “ Čo dokážu naši zamestnanci“. Vystavený materiál bol výsledkom šikovnosti zamestnancov nemocníc v Banskej Štiavnici a v Žiari nad Hronom. Pracovníci, ktorí prijali ponuku vystavovať, sa prezentovali rôznymi  ručnými prácami, premietanými fotkami a hudobnou produkciou. Záujemcovia si vystavený tovar mohli…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)