Prejsť na obsah

Galantská nemocnica má novú riaditeľku

Nemocnica Svet zdravia Galanta má novú riaditeľku. Stala sa ňou Alexandra Pavlovičová, ktorá na pozícii strieda predchádzajúceho riaditeľa Miroslava Zlatohlávka.   „Galantská nemocnica má veľký ľudský a odborný potenciál. Sme rozhodnutí z tejto nemocnice vybudovať vynikajúce, ambiciózne a silné pracovisko, ktoré bude vyhľadávané pacientami a súčasne bude atraktívnym miestom pre zdravotníckych pracovníkov na ich ďalší profesionálny rast,“…

03.09.2018

Nemocnica Svet zdravia Galanta má novú riaditeľku. Stala sa ňou Alexandra Pavlovičová, ktorá na pozícii strieda predchádzajúceho riaditeľa Miroslava Zlatohlávka.

 

„Galantská nemocnica má veľký ľudský a odborný potenciál. Sme rozhodnutí z tejto nemocnice vybudovať vynikajúce, ambiciózne a silné pracovisko, ktoré bude vyhľadávané pacientami a súčasne bude atraktívnym miestom pre zdravotníckych pracovníkov na ich ďalší profesionálny rast,“ hovorí generálny riaditeľ siete nemocníc Svet zdravia a siete polikliník ProCare MUDr. Vladimír Dvorový.

 „Aj preto sme pristúpili k opätovnej zmene na poste riaditeľa nemocnice. Veríme, že skúsenosti a osobnosť novej riaditeľky pomôžu lepšie realizovať našu víziu v prospech pacienta a zamestnancov,“ doplnil.

Miroslav Zlatohlávek na pozícii skončil ešte začiatkom leta. Počas posledných dvoch mesiacov ho dočasne zastupovala námestníčka pre liečebno-preventívnu starostlivosť MUDr. Drahomíra Bollová. Nová riaditeľka prichádza do galantskej nemocnice z finančného sektora. Na pozícii začína pôsobiť od septembra.

 „K tejto výzve pristupujem s veľkou pokorou a zvedavosťou. Mojím prianím je pracovať v skvelom tíme ľudí, ktorí sa navzájom podporujú, poskytovať tie najkvalitnejšie služby s ľudským prístupom a vďaka tomu zdravo rásť. Som pripravená tvrdo pracovať a veľa sa učiť, hlavne v prvých mesiacoch, pozorne a trpezlivo počúvať. Na novú prácu sa veľmi teším,“ hovorí Alexandra Pavlovičová.

Na novú riaditeľku čaká v najbližšom období najmä práca na projektoch financovaných z eurofondov. Do troch rokov vznikne vďaka tejto dotácii v galantskej nemocnici nový urgentný príjem, jednotky intenzívnej starostlivosti sa prebudujú na spoločné oddelenie a nemocnica nakúpi i moderné medicínske vybavenie. Momentálne tiež prebieha kompletná rekonštrukcia fasády na hlavnej budove monobloku.

Alexandra Pavlovičová vyštudovala organizáciu a riadenie podnikov na Fakulte podnikového manažmentu Ekonomickej univerzity v Bratislave. Celý profesijný život pracuje vo finančnom sektore, od roku 2001 v oblasti poisťovníctva. Sedem rokov pôsobila ako CEO Poisťovne Poštovej banky, posledné štyri roky ako riaditeľka úseku životného poistenia v poisťovni Generali. Baví ju práca s ľuďmi. Za svoj najväčší úspech vždy považuje vytvorenie funkčného pracovného tímu a podporujúceho pracovného prostredia.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 06.04.2016 | Aktuality

    Chrápanie a nové trendy v chirurgickej liečbe

    Milióny ľudí v noci chrápu a nemusí to byť len prejav hlbokého spánku. Chrápe asi 2/3 populácie. Muži 7-10x častejšie než ženy. Do menopauzy ženskú populáciu chránia estrogény , ktoré majú pozitívny vplyv na napätie svalstva horných dýchacích ciest. Lenže chrápanie nemusí byť len  nepríjemným problémom pre vedľa    spiaceho partnera. Môže znamenať aj vážne   ohrozenie…
  • 05.02.2021 | Aktuality

    Darček, ktorý „dáva krídla“

    V nemocnici v Dunajskej Strede sme dostali dar od Red Bullu v podobe doplnku, ktorý nás „nakopne“ v týchto náročných chvíľach.   Touto cestou sa chceme poďakovať a nápoje odovzdáme tým najviac vyťaženým zamestnancom, aby sme im dodali energiu.
  • 07.01.2019 | Aktuality

    Vo vranovskej nemocnici sa vlani narodilo 977 detí

    V Nemocnici Svet zdravia Vranov nad Topľou sa minulý rok narodilo 977 detí. Štyri mamičky si domov odniesli dvojičky. Medzi novorodencami sa objavili aj mená ako Kemal, Selina, Emir či Salome.   V roku 2016 pôrodnica zaznamenala 974 pôrodov, v roku 2017 sa číslo vyšplhalo na 1009, pričom hranicu tisíc pôrodov naposledy prekročili v roku 2000.…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)