Prejsť na obsah

Kaufland pomáha

Spoločnosť Kaufland Slovensko vyjadrila Nemocnici Svet zdravia Michalovce a jej zdravotníkom v prvej línii vďaku v podobe potravín plných energie.   Paleta džúsov, kávy, arašidov, čajov a sušienok sú skvelým zdrojom energie v týchto náročných dňoch. Potravinová podpora putovala na infektológiu, OAMIS, centrálnu triáž pacientov a na reprofilizované pracovisko, kde sú aktuálne hospitalizovaní pacienti s ochorením COVID-19. Ďakujeme!

19.02.2021

Spoločnosť Kaufland Slovensko vyjadrila Nemocnici Svet zdravia Michalovce a jej zdravotníkom v prvej línii vďaku v podobe potravín plných energie.

 

Paleta džúsov, kávy, arašidov, čajov a sušienok sú skvelým zdrojom energie v týchto náročných dňoch. Potravinová podpora putovala na infektológiu, OAMIS, centrálnu triáž pacientov a na reprofilizované pracovisko, kde sú aktuálne hospitalizovaní pacienti s ochorením COVID-19. Ďakujeme!

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 22.02.2021 | Aktuality

    Vedúca sestra galantskej nemocnice: Častokrát sa musíme ísť vyplakať

    Od 7. januára je nemocnica Svet zdravia v Galante reprofilovaná na červenú, teda covidovú nemocnicu. Na oddelení anestéziológie a multiodborovej intenzívnej starostlivosti (OAMIS) sa o pacientov s ochorením COVID-19 starajú sestry a lekári v celotelových overaloch, s respirátormi a ochrannými okuliarmi na tvári.   Ani deň voľna Počas dvanásťhodinovej zmeny sa z nich vyzlečú len…
  • 15.06.2022 | Aktuality

    14.jún – Svetový deň darcov krvi

    Pri príležitosti svetového dňa darcov krvi, ktorý si pripomíname 14.júna, by sme sa chceli poďakovať všetkým darcom, ktorí prišli darovať krv aspoň raz. V humenskej nemocnici sme pri tejto príležitosti ocenili aj elitných darcov krvi. Ďakujeme, že darujete krv a tým aj kúsok seba ostatným, aby si mohli naďalej plniť svoje sny.
  • 09.01.2018 | Blog

    Načo si dať pozor pri behu v zime?

    Veľa bežcov predpokladá, že v zimnom období konečne odpadajú vysoké energetické nároky na chladenie organizmu, a preto budú bežať rýchlejšie alebo zabehnú dlhšie trate. No nemusí to byť vždy pravda. Faktor počasia dokáže mnohých bežcov potrápiť najmä v zime. Je potrebné brať do úvahy nielen absolútnu teplotu, ale aj rýchlosť vetra. Na pocitovej teplote záleží…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)