Prejsť na obsah

Kemp mladých pediatrov

V dňoch 23.11.2023 až 25.11.2023 sa konal Kemp mladých pediatrov, ktorý je určený pre mladých lekárov v rámci nemocničnej siete Penta Hospitals.

28.11.2023

Tento rok sme privítali pediatrov z Michaloviec, Humenného, Rožňavy, Spišskej Novej Vsi a Rimavskej Soboty. Do odborného programu boli zaradené prednášky z epidemiológie, neonatológie, nefrológie a intenzívnej medicíny. V praktickej časti programu sa školitelia a účastníci kempu venovali výučbe intubácii novorodenca a intraoseálnemu prístupu do cievneho systému. V programe bola zaradená aj prednáška o prístupoch v komunikácii s našim pacientom a ich rodičmi. Súčasťou kempu bola aj návšteva nemocnice v Michalovciach, kde sa lekári oboznámili s prevádzkou oddelenia pediatrie a neonatológie. Hlavným cieľom týchto vzdelávacích podujatí je obohatenie o nové poznatky, kde kemp mladých pediatrov slúži ako skvelá príležitosť na sprostredkovanie aktuálnych informácií v oblasti pediatrie a neonatológie.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 01.08.2017 | Aktuality

    Pitný režim pre pacientov nemocnice Svet zdravia Dunajská Streda

    Nemocnica Svet zdravia Dunajská Streda sa zapojila do projektu „Pitný režim pre našich pacientov“, ktorého cieľom je zlepšiť poskytovanie starostlivosti o našich pacientov prostredníctvom podpory prijímania dostatku tekutín, a to najmä teraz, počas letných horúčav.   Túto službu sme poskytli pre našich pacientov zadarmo a s radosťou, za výpomoci študentov Strednej Zdravotníckej školy, ktorý nám…
  • 04.03.2019 | Aktuality

    Dočasné zmeny v prevádzke neurologického oddelenia rožňavskej nemocnice

    Rožňavská nemocnica musela od dnešného dňa z personálnych dôvodov pristúpiť k dočasnému obmedzeniu činnosti neurologického oddelenia.   Jeho nepretržitá prevádzka je naďalej zachovaná, zredukovala sa však jeho kapacita a pozastavená bola činnosť neurologickej ambulancie ústavnej pohotovostnej služby (ÚPS). Bežná ambulancia funguje počas pracovných dní bezo zmeny. Pacienti s náročnými neurologickými diagnózami budú dočasne prevážaní do…
  • 28.03.2024 | Aktuality

    Moderný RTG prístroj v Nemocnici Penta Hospitals Medissimo

    Nemocnica Medissimo ponúka široké spektrum služieb pre dospelých pacientov počnúc komplexnou diagnostikou, celú škálu operačných výkonov od artroskopických operácií až po primárne náhrady kĺbov s nadväzujúcou lôžkovou a ambulantnou rehabilitáciou. Nemocnica má špičkový tím skúsených odborníkov a najmodernejšie prístrojové vybavenie.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)